Pozor na tieto veci. Zabijú každú romantiku aj vášeň

Pripravili ste si s partnerom pekné chvíle a zrazu stačí jedna jediná sekunda a všetky snahy sú márne. Túžba po divokom milovaní akoby vyprchala a vy sa viac odcudzíte, ako si užijete. Preto sa takým situáciám snažte čo najviac vyhnúť.

30.11.2018 13:00
sex, vzťah, problém Foto:
Pokaziť si deň telefonátom môžete aj po milovaní, nemusíte ešte pred ním.
debata (1)

Ťažká večera

Ak ste stavili na to, že láska ide cez žalúdok, tak to nemusí byť správna karta. Pretože či už vy alebo partner do seba natlačíte priveľa jedla, zaváňa to všeličím, len nie aktívnym sexuálnym životom. Žalúdok na spracovanie potravy stiahne krv z menej dôležitých častí tela. A to sa netýka len toho, že sa dostaví pocit únavy, ale aj toho, že krv nebude prúdiť intenzívne ani v intímnej oblasti. To znamená menšiu chuť a ak sa aj premôžete, výsledkom bude len chabé potešenie.

Nepríjemný telefonát

Môže ich byť mnoho. Z práce, od rodičov od kamošky, ktorá sa práve pohádala s frajerom. Od kohokoľvek. Môže to byť ale aj e-mail, ktorý vám pripomenie, že ste možno na niečo zabudli v práci. A razom je preč akákoľvek chuť na sex. Preto je lepšie, ak ste sa už rozhodli preladiť s partnerom na lásku a milovanie, aby mobily ostali vypnuté. Alebo minimálne v tichom režime a mimo dosahu. Veď pokaziť si deň môžete aj po milovaní, nemusíte ešte pred ním.

Hádka

Ak to nie je súčasťou erotickej hry, tak výmena názorov zatarasí akýkoľvek ďalší postup na ceste k milovaniu. Preto nie je vhodné večer v posteli, keď máte pocit, že by ste si aj radi užili, otvárať témy, ktoré môžu namiesto vášne vniesť medzi vás rozbroje. Nechajte si ich radšej na iné obdobie.

Strach z tehotenstva

Každému, kto sa miluje, sa to môže stať. Žiadna antikoncepcia jednoducho nie je stopercentná. To vám potvrdí každý gynekológ. No ak na to začnete myslieť pred milovaním a práve nie ste stotožnená s tým, že chcete otehotnieť, máte problém. Pretože stres a uvoľnenie pri sexe sú dve protichodné reakcie tela. A treba povedať, že zovreté srdce z obavy, že toto môže byť večer, kedy otehotniete, prakticky nemá šancu uvoľniť žiadna milostná technika. Je lepšie sa nestresovať a milovať sa len s tým, s kým by tehotenstvo nebol životný karambol.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #hádka #stres #obavy #nepríjemné správy #ťažké jedlo

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...