Nájsť si milenca? Pre tieto znamenia je to malina

Niektorým ženám to ide neuveriteľne ľahko! Nie sú síce prvoplánové krásavice, ale majú v sebe čosi, čo mužov neuveriteľne priťahuje.

27.11.2018 15:00
sex, vzťah, intimity Foto:
debata

Škorpión

Ženy v tomto znamení sa vyznačujú vášnivosťou. A práve týmto mužov k sebe neskutočne priťahujú. Vášnivý je nielen ich pohľad, ale vášňou hrá celé ich telo. Vedia zmyselne pootvoriť ústa, upraviť si vlasy aj sa jemne dotknúť muža v tej pravej chvíli. Ak im niekto „sadne na lep“, niet cesty späť.

Strelec

Ženy v znamení „strelec“ sú zábavné, neustále v pohybe a veľmi aktívne. Vďaka tomu sa zoznamujú s mužmi veľmi ľahko. Slovo dá slovo, sem-tam zaznie vtip a už je tu rande. Netvária sa nedostupne, pôsobia kamarátsky a problémy riešia s úsmevom a okamžite. Áno, na mužov to zaberá!

Lev

Sú neskutočne šarmantné a svoj potenciál dokážu na muža „vybaliť“ kedykoľvek a kdekoľvek. Nemusia byť prvoplánovo krásne, ale muži sú nimi očarení. Ženy v tomto znamení nie sú „tuctové“ a mužovi vedia dať pocítiť, že do jeho života vstupuje naozaj výnimočná žena a milenka.

Blíženci

Ženy tohto znamenia sú veľmi kontaktné, nemajú problém sa s mužmi zoznámiť aj samé, pomoc tretích osôb nepotrebujú. Vďaka tomu nikdy netrpia samotou ani núdzou o milencov. V zástupe uchádzačov opačného pohlavia si môžu vyberať a „na ocot“ nezostanú nikdy. Ak je v miestnosti len jeden chlap, zaručene ho dostanú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chémia #milenec #charizma #šarm

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...