Michelle Obama radí, ako nájsť toho pravého

Michelle a Barack Obamovci predstavujú absolútny pár snov. Sú spolu šťastní, majú dve deti, spolu prežili funkciu prezidenta. Michelle teraz radí, ako nájsť svoju spriazenú dušu.

30.11.2018 15:00
Michelle Obama Foto: ,
Michelle Obama.
debata

Vzájomný rešpekt

Michelle a Barack Obamovci sa nikdy netajili tým, že na svojom manželstve pracovali a že si vyžadovalo vzájomný rešpekt. V najnovšom vydaní časopisu Essence Michelle Obama uviedla, podľa čoho by sme si mali hľadať partnera, ak chceme jedného dňa viesť taký vzťah, aký majú oni. Ukazuje sa, že ten človek, ktorého hľadáme, by mal byť sebavedomý a ustáť aj samotu.

Tipy od Michelle Obama:

„Myslím, že veľa ľudí nemá jasnú predstavu o tom, na čo treba pri hľadaní partnera prihliadať – ani ja som ju dlhý čas nemala,“ povedala Michelle v rozhovore. „Čo ma priviedlo k Barackovi bolo to, že už keď som ho stretla, vedel, čo chce od života, už sa nehľadal. V našich prvých rozhovoroch mi ukázal, že sa nebojí vyjadriť svoje obavy a pochybnosti, alebo že nemusí mať všetky odpovede na všetky svoje otázky.“ Dodala, že mala do činenia s človekom s vlastnými cieľmi a záľubami, niekým, kto mal vlastné nápady. „Naozaj sa mi to páčilo.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #sebavedomie #rešpekt #spriaznená duša #pravý

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...