Prečo odpisuje na moje správy tak stručne?

Vaše rande sa vydarilo na jednotku a vy ste z nového objavu nadšená. Vaša radosť sa razom ukáže aj na množstve a obsahu sms-správ, ktoré mu posielate.

20.11.2018 13:00
žena, mobil Foto:
Vy píšete nadšené správy, on je viac ako stručný.
debata (3)

A hoci sa vám počas spoločného vysedávania v reštaurácii či v bare zdalo, že rovnaké nadšenie zdieľa aj on, sms-ky, ktoré vám od neho prídu, sú skôr zdržanlivé, než plné nadšenia. A vy sa pýtate, prečo…

Ešte nevie, čo bude ďalej

Vaša srdce bije pri predstave naňho o čosi rýchlejšie ako zvyčajne. Ale, čo ak to jeho nie? Potom sa nemôžete čudovať, že namiesto rozvinutých viet sa zmôže len na stručné áno, nie, ďakujem. Nepanikárte, len mu doprajte čas. Možno potrebuje emócie v sebe trocha utriediť, než sa zmôže na kvetnané správy.

Nezdieľa vaše nadšenie

Áno, na rande sa správal ako džentlmen, bol pozorný, milý, zábavný. Niekoľkokrát sa vás nežne dotkol… Ale to vôbec nemusí znamenať, že je z vás rovnako nadšený ako vy z neho. A presne v tomto štýle vám aj odpisuje – je slušný, ale nič viac. Jednoducho, nemá dôvod písať o láske, šťastí či krásnej budúcnoti – nič také sa mu v súvisloti s vami v mysli nevynára.

Je zaneprázdnený

V práci má toho veľa a potom je rád, že doma nemusí riešiť vôbec nič. A hoci si správy od vás prečíta, už nie je v jeho silách odpovedať vo veršoch či hľadať na nete prirovnania, ktoré by vás ohromili. Na druhej strane si treba priznať, že ak by z vás bol celkom paf, ani úvana by mu v niečom takom nezabránila. Ak sa unúva a aspoň odpíše, už netlačte na pílu a počkajte si na ďalšie stretnutie, ako sa vyvinie.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #partner #mejl #nadšenie

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...