Čím ste väčšia detailistka, tým lepší sex máte

Ako si plníte svoje povinnosti? A čo plánovanie, ide vám? Ak áno, potom asi problém so sexom nemáte...

19.11.2018 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Ako vám to ide v posteli?
debata

Akú súvisí naša osobnosť so sexuálnym životom? Možno vás prekvapí aktuálne zistenie psychológov z Humboldtovej univerzity. Čím sme väčší detailisti, tým lepší sexuálny život máme.

Ste datailistka a svoje povinnosti si plníte viac ako zodpovedne? Hoci tento opis neznie nijako vzrušujúco, váš sexuálny život vzrušujúci celkom určite je. Ak máte svoje povinnosti zorganizované a ich plnenie takisto, potom vás obchádzajú aj problémy spojené so sexuálnym životom.

Uvádza to prieskum spomínanej univerzity, do ktorého sa zapojilo 964 nemeckých párov. Týka sa mužov aj žien. Páni, ktorí si zodpovedne plnia svoje pracovné povinnosti, majú menej problémov s erekciou ako ich ľahkovážnejší kolegovia. Ženy – datailistky – sú zasa sexuálne aktívnejšie a orgazmus dosahujú častejšie ako tie, ktorým na detailoch až tak veľmi nezáleží.

A tu je aj vysvetlenie vedcov, prečo je to tak. Detailisti a ľudia, ktorí si plnia zodpovedne povinnosti, pristupujú zodpovednejšie aj k sexu. S partnerom otvorene komunikujú o tom, čo sa im páči a čo nie. Svoje chvíle vášne tak neustále vylepšujú, do posledných detailov. To je dôvod, prečo sú so svojím sexuálnym životom spokojnejší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #erekcia #orgazmus #sexuálny život

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...