3 otázky, ktoré by ste mali položiť vášmu novému chlapovi o jeho ex

Črtá sa vám nový vzťah! A tak sa zaujímate o to, s kým žil váš objav pred vami. Je to celkom prirodzené, pýtajte sa!

12.11.2018 07:00
večera, jedenie, stolovanie, jedlo, taniere,... Foto:
Trápi vás jeho ex? Tak sa pýtajte!
debata (3)

Si v kontakte so svojou ex?

Ide o celkom legitímnu otázku, pretože ak bude jeho odpoveď znieť áno, je viac ako pravdepodobné, že sa s ňou skôr či neskôr stretnete. Najmä vtedy, ak im aj po rozchode zostal rovnaký okruh kamarátov. Potom to budete vy, kto sa v partii ocitne ako celkom nový člen, ktorý bude podrobený drobnohľadu. Je fajn, ak viete od začiatku, do čoho idete a je na vás, či si na niečo také trúfate. Ale nemajte strach – on si vybral vás a jeho vzťah je minulosťou. Stretnutie s jeho ex či spoločnými priateľmi berte ako súčasť života, ktorý teraz zdieľate s vaším novým partnerom.

Kto sa s kým rozišiel?

Znie to ako klišé, ale je jasné, že podobná otázka by mala padnúť. Prečo? Aby ste sa dozvedeli, ako je to s jeho citmi. Ak odpovie, že sa rozišli po spoločnom rozhodnutí, lebo zistili, že ich vzťah je na konci, je to pre vás tá najlepšia správa. Ak z neho „vylezie“, že ona ho opustila z čista-jasna a utiekla mu za iným, môže to byť pre vás trocha nepríjemný začiatok – celkom oprávnene sa začnete zaoberať myšlienkou, či nie ste len „náplasťou“ na jeho na kúsky rozbité srdce.

Na čom stroskotal váš vzťah?

Odpoveď na otázku by vás mala zaujímať, pretože môže čo-to napovedať o doposiaľ nepoznanej osobnosti vášho nového partneta. Vzťah mohol stroskotať preto, lebo nechcel mať deti. Ako ste na tom s touto témou vy? Možno sa rozišli, pretože je workoholic a svoje víkendy trávi v práci… Ide o rôzne dôvody, ktoré je dobré vedieť, aby ste sa vedeli uchrániť pred sklamaním.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #otázky #trápenie #zvedavosť #expartnerka

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...