Poznajte neerotické aktivity, ktoré zlepšia sex

Znie to paradoxne, ale je mnoho aktivít, ktoré ani nezaváňajú erotickou, sa v konečnom dôsledku pretavia do zlepšenia sexuálneho života. Poďte si ich vyskúšať.

03.11.2018 15:30
ľudia, jedenie, jedlo, reštaurácia Foto:
Rozhovory pri jedle dokážu napomôcť neskorším erotickým aktivitám.
debata

Rozhovory pri jedle

Môžu to byť raňajky, obed, večera doma za stolom. Rozprávate sa spoločne. Ostanete za stolom aj keď už ste dojedli. Možno popíjate čaj, kávu, alebo pohár vína a rozprávate sa o sebe, o svojom dni, o budúcnosti, o čomkoľvek. Vôbec v tom nie je erotika, ale prečo by aj z obyčajnej večere počas týždňa nemohla byť večera romantická? Skúste. Pár takýchto rozhovor a zrazu sa budete k sebe túliť viac aj večer v posteli.

Prechádzky

Spomeňte si, ako bola prechádzka počas rande niečím posvätným, niečím, čo ste si tak dokonale vychutnávali. Rozvibrovala vám celé telo. Po pár mesiacoch chodenia však ľudia prechádzanie akosi prestanú riešiť. Možno idú do obchodu, do práce, na úrady, ale zabudli sa prechádzať. Obnovte prechádzky. A čo na tom, že už začína byť zima? O to lepšie sa po návrate spoločne zahrejete.

Spoločné hobby

Ak ho nemáte, je potrebné ho rýchlo nájsť. Nie je vôbec podstatné, čo to bude. No musí to byť niečo, čomu sa naozaj venujete spoločne, realizujete to, tešíte sa navzájom, že sa niekam posúvate. Že sa vám darí napredovať. Tak uvidíte partnera úplne inak ako len pragmaticky v domácnosti. A čo to znamená? Že aj sex vám bude chutiť lepšie.

Podporujte sa

Je veľmi dôležité, aby ste jeden druhého podržali a podporili. Pomohli si napríklad aj v otázke kariéry, napredovania. Dali tomu druhému najavo, že pri ňom stojíte aj vtedy, keď on je možno na rázcestí. Potom stačí už len objatie. Máte vybudovaný vzťah, ktorý by vám mohlo mnoho ľudí závidieť a taký potom bude aj sexuálny život.

Začnite športovať

Šport je dôležitým základom zdravia aj sexuálneho života. Športovať potrebujú muži aj ženy. A môžete to s partnerom robiť spoločne. Tridsať minút pohybu je základom zdravia. Myslite na to. Ak týchto tridsať minút budete športovať spolu, prehĺbi sa medzi vami partnerské puto a endorfíny vyplavené pri športe vás o niečo rýchlejšie vženú aj do postele.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #aktivita #erotika #štart #sexuálna život

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...