Muž v znamení škorpióna chce mať posledné slovo

Rozum, alebo cit? Muža v znamení škorpióna spoznáte podľa toho, že uňho vyhráva cit...

31.10.2018 16:20
debata
Muž v znamení škorpióna. Foto: SHUTTERSTOCK
škorpión, muž v znamení škorpióna Muž v znamení škorpióna.

Počúva svoju intuíciu

Má intuíciu a rád ju počúva. Máva zlé, dobré a čudné pocity, počúva ich, sú preňho veľmi dôležité a riadi sa nimi. Podľa svojich pocitov orientuje celý svoj život, aj keď si za to u druhých často vyslúži škodoradostné úškrny. Patrí k vodným znameniam, takže najlepšie si porozumie s mužmi a ženami v znamení rýb a raka.

Odvážny a citlivý

Astrológovia týchto mužov opisujú ako odvážnych a zároveň citlivých (podobne citliví sú aj muži v znamení ryby). Hoci vie byť poriadne uštipačný a zákerný, vo vzťahu síce nie je veľký romantik, ale sotva zakryje svoju potrebu lásky a nehy.Lásku dáva, aj prijíma. A práve vďaka tomu zažíva žena so škorpiónom také vzácne, nezabudnuteľné chvíľky…

Najlepší milenec

Má fantáziu, je nežný, trpezlivý, nezáleží mu len na sebe, ale aj na tom, aby si užila partnerka. Preto toto znamenie dostalo nálepku „najlepší milenec“. Vie sa naozaj zamilovať, až tak, že trpí. Neznamená to však, že je prelietavý, ako povedzme strelec alebo blíženec, znamenia, ktoré by trpko oľutovali, ak by nevyskúšali „všetko“.

Pravdovravný a spravodlivý

Podobne, ako muž v znamení barana, aj škorpión je „za pravdu“ a spravodlivosť a veľmi citlivo reaguje na klamstvá. Tohto muža nemôžu klamať kolegovia či podriadení, ťažko (ak vôbec) odpúšťa aj klamstvo vo vzťahu či v rodine. On nie je ako baran, ktorý ľahko odpúšťa a zabúda, naopak, klamári uňho nekompromisne skončia, raz a navždy a nedostanú uňho žiadnu šancu.

Nosí nohavice

Čo sa týka vzťahu, škorpión je dominantné znamenie. Logicky, neznesie preto po svojom boku dominantnú ženu, on nebude pod papučou… Najlepšia voľba je preňho žena, ktorá nenamieta, ak on má posledné slovo, ak je to on, kto v rodine rozhoduje o dôležitých veciach, ak je to on, kto v rodine nosí nohavice.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odvaha #cit #neha #znamenie škorpión #intuícia

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...