Štyri sexuálne pozície, pri ktorých sa v jeseni zahrejete

Tieto pozície určite vyskúšajte. Garantujú vám po celý rok úžasný sex bez studených nôh!

30.10.2018 13:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Výhodou kontaktu koža na kožu je vyššia produkcia oxytocínu, ktorý navyše dáva vyššiu šancu dosiahnuť orgazmus.
debata

Keď teploty pomaly klesajú, domov sa stáva naším najobľúbenejším miestečkom. A aby sme boli konkrétnejší, v dome je zas naším najobľúbenejším miestom zvyčajne posteľ. Najlepšie, ak v nej ležíme spolu s partnerom. Túlenie je v novembri opäť aktuálne. Vedeli ste o tom, že sex vás môže zahriať zvnútra? Rozhodujú dva faktory: plocha kože, ktorou sa dotýkate a rýchlosť, ktorou sa pri tom pohybujete. Ďalšou výhodou kontaktu koža na kožu je aj vyššia produkcia oxytocínu, ktorý nám navyše dáva vyššiu šancu dosiahnuť orgazmus.

Poloha na psíka

Poloha na psíka neponúka takmer žiaden priamy kontakt s kožou, ak nerátame boky. Táto verzia to však umožňuje ľahšie. Začnite v tradičnej pozícii, potom znížte boky na posteľ, ale dbajte na to, aby váš zadok ostal vyvýšený. Ak je vám v tejto pozícii nepríjemne, podložte si pod boky vankúš. V takomto prípade musí váš partner znížiť svoju hornú časť tela, bude vám priliehať na chrbát, aby do vás mohol vniknúť.

Lyžice

Aj táto poloha je ideálna na chladný večer, pretože vaše telá sú úzko prepojené – jeho horná časť tela zahreje váš chrbát, zadok a ramená. Táto poloha je navyše dosť pohodlná, umožňuje aj trochu lenivosti. Okrem toho sa môžete v tejto pozícii aj prikryť dekou, bude vám teplejšie.

Lotosový kvet

Nebojte sa, nemusíte byť žiadni jogíni, aby ste zvládli pozíciu lotosového kvetu. Je to skôr zmes kovbojskej akcie a objatia. Partner sedí na posteli, vy si sadnete naňho, obopnete ho rukami aj nohami. Veľa kontaktu s kožou – veľa tepla.

Dobrá sprcha

Máte v izbe 16 stupňov? Vybehnite z postele a skočte pod sprchu! Samozrejme, že spolu. Je to úžasný spôsob, ako začať zimné ráno alebo ukončiť chladný večer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oxytocín #sprcha #posteľ #orgazmus #túlenie #studené nohy

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...