Krajší pocit zo sexu nezabezpečí lepšia predohra, ale táto vec

Predohra sa skloňuje v súvislosti s pekným milovaním prakticky neustále. Áno, je veľmi dôležitým prvkom v intimite partnerov, ale samotný sex môže byť dobrý aj v prípade, že chýba. Príkladom je taká rýchlovka. Za spokojnosťou s milovaním je teda zodpovedné niečo iné.

27.10.2018 12:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Nechajte pocity dozrievať pár minút a milovanie budete hodnotiť ako uspokojujúcejšie a krajšie.
debata (11)

Dobrý štart alebo koniec?

V posteli je to ako v bežnom živote. Nie je až tak dôležité, ako dobre začnete, ale ako skončíte. A tak nejako je to aj v posteli. Dobrý začiatok, v tomto prípade predohra, vôbec nenapovie nič o tom, ako bude milovanie prebiehať a ako sa skončí. A práve ten záver je pre vnímanie celého aktu nesmierne dôležitý.

Nie je to len o orgazme

Mnoho žien, ale aj mužov potvrdí, že samotné vyvrcholenie je síce úžasné a priam božské, ak je spoločné, ale v princípe sa dokážu zaobísť aj bez neho a sex stále môžu označiť za príjemný. Preto či už máte, prípadne nemáte vyvrcholenie, nezabudnite na zlatú bodku. Tou je postlúdia.

Postlúdia nie je symfónia

Mnoho párov toto slovo ani nemá v slovníku. Potom sa nie je veľmi čo čudovať, že na sex pozerajú ako na neuspokojivý. Postlúdia nie je žiadna klavírna klasika, ale ak už veľmi chceme ostať v umeleckej brandži, tak je to symfónia dvoch tiel. Po tom, ako sa domilovali, po tom, ako prišlo k vyvrcholeniu a uhaseniu sexuálneho plameňa a ostala len horúca pahreba. Presne to sú chvíle, keď mnoho párov okamžite ide svojou cestou. Do kúpeľne, do kuchyne, obliecť sa, akoby na uspokojivé milovanie stačilo vyvrcholenie. Pritom práve minúty po sexe zohrávajú dôležitú úlohu pre jeho plnohodnotné naplnenie.

Neostávajte prázdni

Najkrajšie je, ak sa spolu pritúlite. Nič vám neujdete, ak ostanete spolu pritúlení, nahí, nežne pri sebe. Usmejete sa, vymeníte bozky a prežijete chvíle odchádzajúceho vzrušenia spoločne. Bez toho ostane v duši akési prázdno. Pocit, že ste síce vybili sexuálne napätie, ale neviete, kde sa zrazu stratili blízkosť, neha a láska. Nechajte pocity dozrievať pár minút a uvidíte, že pri spätnom pohľade takéto milovanie budete hodnotiť ako uspokojujúcejšie a krajšie. Stačí to skúsiť. Veď sprcha, alebo obliekanie ešte pár minút vedia počkať.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #rýchlovka #predohra #túlenie #postlúdia

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...