Nič nesilte, ani nepodliezajte svoju latku! Prvé rande si užite

Prvé rande vo vás vzbudzuje stres? Po prvých minútach by mal opadnúť. Potom si už rande so sympatickým mužom oproti vám užite!

29.10.2018 13:00
rande, zvádzanie, túžba, radosť Foto:
Zabudnite na stres!
debata

Nič nesilte

Zdá sa vám, že konverzácia viazne? Nesnažte sa ako šialená „kočírovať“ ju niekam, kde by mala podľa vašich očakávaní byť. Rande je o postupnom spoznávaní sa… Nechajte udalosti na prvom rande plynúť postupne, prirodzene… Nejde o to, aby ste sa dozvedeli o mužovi oproti vám čo najviac informácií. Ide o príjemný čas, ktorý by, ak to ide, nemal byť stresujúci – ani pre vás, ani pre neho. Príjemná atmosféra, postupné odhaľovanie tém, ktoré prirodzene vyplynú z vašej konverzácie.

Nepodliezajte svoju latku

Tak veľmi dúfate, že to vyjde, až sa mužovi oproti vám priam „podsúvate“. Nie, takto nezapôsobíte, stanete sa len ľahkou korisťou na pár nocí. Zachovajte si svoju tvár a držte sa vašich očakávaní. Nie je predsa nikde napísané, že s mužom oproti vám musíte skončiť pred oltárom, inak zostanete navždy sama. Aj vaša intuícia vám na prvom rande dokáže napovedať, či to pôjde alebo nepôjde. Počúvajte ju a držte sa jej.

Ste na rande!

Áno, máte stres, možno dokonca strach… Ako to dopadne? Ide o prirodzené emócie, ktoré by však mali po prvých vetách pominúť. Rande predsa nie je nič strašné ani nepríjemné – vo väčšine prípadov je to zábava, príjemný rozhovor, ktorý sa môže skončiť ďalším pozvaním. Skúste sa oslobodiť od zväzujúceho stresu, zamerajte sa na muža oproti vám a svojimi potiacimi dlaňami sa nezaoberajte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #stres #stretnutie

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...