Nepriatelia vášho vzťahu? Pozor na miesta, kde číha nevera

Existujú špecifické situácie, ktoré prinášajú do vzťahu isté skúšky - nie práve najpríjemnejšie. Ak sa vo vzťahu začne skloňovať slovo nevera, boj sa začína. Kde najčastejšie číhajú nástrahy?

23.10.2018 13:00
kardio tréning, cvičenie, fitnes Foto:
Netrávite spolu voľný čas?
debata

V práci

Práca patrí k „najväčším“ zabijakom lásky. Aj podľa niekoľkých prieskumov nemá práca v tomto smere konkurenciu. A niet sa čomu čudovať – v práci trávime viac času než doma, okolo nás sú neustále noví ľudia, ktorí môžu priniesť do nášho stereotypu zmenu. A náš aktuálny vzťah je zrazu ohrozený. Podľa prieskumu práve práca spôsobuje hádky až v 60-tich percentách vzťahov.

V kruhu priateľov

Ak máte vy svojich priatelov a partner svojich riziko nevery sa zväčšuje. Do každej z partií totiž môže prísť nový človek a ten dokáže zamiešať karty aj v stabilnom vzťahu. V príjemnej atmosfére baru či párty, po pár pohárikoch sa vzťahy nadvädzujú o čosi ľahšie. Ak práve prežívate vo vlastnom vzťahu nudu môže sa vám zdať, že spestrenie prichádza práve v podobe nového človeka.

Počas voľnočasovej aktivity

Vy radšej zamierite na volejbal, zatiaľ, čo parner do posilňovne? Aj rôzne záľuby sa môžu stať kameňom sváru – nejde len o to, že spolu netrávite čas. Aj tu sa môžu pritrafiť ľudia, ktorí vám skrížia cestu. Záľuby sú pre človeka príjemné, dokáže sa pri nich uvoľniť, je v kruhu ľudí, s ktorými má niečo spoločné. Iskra môže preskočiť veľmi ľahko, dokonca sa môže poľahky aj rozhorieť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #nevera #partner #žiarlivosť #obavy

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....