Ako si natrénovať viacnásobný orgazmus? Návod je jednoduchý

Dá sa povedať, že sexuálne vyvrcholenie je do veľkej miery záležitosťou tela. To je dobré znamenie, keďže práve vďaka tréningu je možné natrénovať si práve jeho dosahovanie a dokonca viacnásobné.

26.10.2018 07:00
sex, intimity, orgazmus Foto:
Neváhajte skúsiť stimuláciu aj pred milovaním.
debata (2)

Objavte vašu cestu k orgazmu

Každé žena je originál a preto je podľa sexuologičky Denise Renye ťažké dať jednotný recept na viacnásobné vyvrcholenie. Tvrdí však, že je veľmi dôležité základné delenie orgazmov a to nie na klasický vaginálny a klitoriálny, ale treba odpozorovať, či je vaše telo skôr na dlhé intenzívne orgazmy, ale dokáže zažívať viacero kratších orgazmov po sebe. Od toho sa potom odvíja aj prístup v tréningu viacnásobného vyvrcholenia.

Citlivosť klitorisu

Denise Renye hovorí, že ako prvé je potrebné naučiť sa pracovať s klitorisom. Ten majú ženy rôznorodo citlivý. Niektoré využívajú na orgazmus jeho priamu stimuláciu, pre iné to môže byť až bolestivé a tak je vhodnejšie dráždenie len nepriame. Môžete skúsiť využiť aj rôzne hračky a jednoducho pozorovať, čo vám robí dobre. Denise Renye však hovorí, že akonáhle sa spustí vyvrcholenie, netreba prestať. Po prvom orgazme je telo ženy nabudené a omnoho lepšie reaguje. Krátko po vyvrcholení môžete vyskúšať nové dotyky a postupy, ktoré vám opätovne spôsobia rozkoš. Je dôležité poznať reakcie svojho tela, aby ste ich následne mohli zdieľať aj s partnerom a vrcholiť možno viacnásobne aj s ním.

Panvové dno si pamätá

Denise Renye zastáva odvážny názor, že telo si pamätá, čo mu robí dobre. Ako svaly panvového dna, tak aj ostatné body na tele, ktoré sú zodpovedné za rozkoš si zapamätajú, čo vám kedy robilo dobre a podvedome vás k tomu už budú viesť. No prvotné cesty musíte objaviť sama a potom už ísť aj na autopilota. Preto hovorí, že jednou z mnohých možností, ako dosiahnuť viacnásobné vyvrcholenie, je tréning a zároveň opustenie urputnej snahy. Pretože spraviť si z orgazmu cieľ, príliš aktivuje racionálne myslenie, ktoré zabraňuje telu, aby prišlo do cieľa prakticky samé.

Nehanbite sa skúsiť rozkoš pred sexom

Terapeutka Holly Richmond ženám odkazuje, že niekedy sa netreba spoliehať až tak na partnera a rozhodne nie je nič zlé na tom, ak svojmu telu doprajete potešenie aj pred milovaním. Je to jedna z ciest, ako si vychutnať aj spoločné vyvrcholenie. Najmä pre ženy, ktoré ho nemávajú pri milovaní často. Ak ste sa už naučili dosiahnuť viacero orgazmov po sebe, tak neváhajte skúsiť stimuláciu aj pred milovaním. Následne sa vám omnoho ľahšie uvoľní telo a zažijete vyvrcholenie aj s partnerom. Navyše, už budete aj sama vedieť, ako postupovať.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #klitoris #rozkoš #vyvrcholenie #panvové dno #viacnásobný orgazmus

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...