Ak robí muž tieto štyri veci, nikdy s ním nerandite

Aj tá najväčšia láska sa začína obyčajným rande. A na ňom je dobré si okrem očí, pekného tela a chémie všimnúť aj červené vlajky.

14.10.2018 17:00
romantika, rande, láska Foto:
Pozor na mužov, ktorí sa zdajú, že sú majstrami sveta.
debata (9)

Nebude vám nimi mávať pred nosom, ale ak ich prehliadnete, bude to na vašu škodu. S istými typmi mužov vás totiž čakajú len problémy. Bez ohľadu na to, aké šarmantné majú telo.

Chudák so zlomeným srdcom

Keď sa muž začne ľutovať už počas prvých stretnutí, zvýšte ostražitosť. Sheri Brown je expertka na vzťahy, ktorá varuje všetky ženy. Muži, ktorí sa svojej novej okamžite začnú sťažovať na to, ako im bolo ublížené, sú emocionálne podozriví. Obvykle sa ešte nevyrovnali s minulosťou a to je pre potenciálny vzťah veľké memento. Muži, ktorí majú vzťahy s minulými vyrovnané, ich nepotrebujú vyťahovať, riešiť, ani sa na ne sťažovať. Tobôž nie pri prvých rande. Takí by potrebovali skôr stretnutie s terapeutom a to vy zrejme nie ste.

Veľké reči

Chváli sa svojimi úspechmi, prácou, životom, ale aj sexuálnymi výkonmi. Posiela vám hneď po prvom stretnutí fotografie, často aj intímne, o ktoré ste nežiadali, ani na ne nemáte chuť. Má pocit, že sa pred vami stále musí vyťahovať. Nie, toto nerobí hrdina, ale podľa Sheri Brown iba človek neistý, ktorý často žije povrchne, na vlne obdivu a ešte nedozrel na budovanie hlbokých vzťahov. Preto pozor na mužov, ktorí sa zdajú, že sú majstrami sveta. Realita je potom často treťoligový výkon.

Nestály „tínedžer“

Dvakrát zmení termín rande, potom miesto a nakoniec mešká, pretože si poplietol, kde má vlastne prísť. Keď niečo potrebujete, je nedostupný, zodpovednosť a dochvíľnosť je u neho pojem neznámy. Jasné, niekomu môže byť sympatické anarchistické vnímanie sveta aj skutočnosti. No ak vo vašej duši už znejú plány na partnera, o ktorého sa dá oprieť a chcete si byť istá, že dieťa v kočíku niekde nestratí, tak Sheri Brown hovorí jasne. Ľahkovážnych mužov ešte nechajte dozrieť. Potom z nich budú fajn partneri aj otcovia.

Mamičkin miláčik

Dnes je moderné ostávať do vysokého veku u rodičov, ale je istá hranica, kedy už mama hotel napácha na duši muža nenapraviteľné škody. Bude hodnotiť prístup čašníčky, všímať si čistotu pohára, hodnotiť, ako jedlo chutilo a hlavne je vo všetkom naladený negatívne. Pozor. Takýto muž bude mať tendenciu všetko porovnávať s tým, čo mal doma a popravde, nie vždy sa dá prevychovať na nový domov. Najmä ak prežil desiatky rokov vo svojej detskej izbe.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #zlomené srdce #zamilovať sa #mamičkin synáčik #vyťahovať sa #ľahkovážnosť

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...