On sa od vás odsťahoval? Nesmúťte, užívajte si byt len pre seba

Ak ste už prekonali porozchodový smútok je čas, aby ste si začali samotu v byte vychutnávať. Napríklad takto!

12.10.2018 09:30
alkohol, žena, kamarátky, párty Foto:
Máte chuť urobiť si doma párty? Super nápad!
debata

Bridget Jones stále dookola

Už tu nie je nikto, kto by prevracal očami v momente, keď si púšťate jeden z vašich obľúbených romantických filmov. Bridget Jones v utorok aj v piatok? Áno, ak vás práve tento príbeh rozveselí, do toho! Ste paňou svojho televízora.

Plátky uhoriek na tvár a nohy na stôl

Nie, už sa nemusíte pred partnerom schovávať, ak vašu tvár práve zdobí jogurtová či uhorková maska. Kľudne sa pohodlne usaďte v obývačke a nohy si vyložte na stôl. Pohodička, čo poviete?

Nech tu znie dobrá hudba

Kľudne si môžete pustiť nahlas Beyoncé a poskakovať v rytme jej najväčších hitov. Z varechy si urobíte mikrofon a už sa aj hrniete pred zrkadlo skúšať nejakú z jej pódiových choreografií. Skvelo strávená polhodinka sa práve začína.

Poriadok? Dnes jednoducho nebude

Pred neporiadkom v kuchyni rýchlo zatvoríte oči, v spálni je predsa celkom útulne. Dnes si chcete dopriať len pohár vína a oddychovať v obľúbenom kresle pri vašich časopisoch. Na kuchyňu, riady či varenie si urobíte čas zajtra.

Kľudne príď, bude veselo

Vaše dvere sú pre kamarátky vždy otvorené. Už nemusíte nikomu vysvetľovať, kto a kedy príde, ani prečo ste ešte o polnoci na balkóne a stále sa chichocete. Aj párty si môžete urobiť, kedy sa vám zachce. A netýka sa to len kamarátok. Nový objav v práci sa hlási na návštevu? Super, tak len nech príde…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #samota #byt pre seba

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...