Stručne a jasne! Prečo ste stále single?

Váš single život vás ubíja. Nech však robíte čokoľvek, žiadne rande sa vzťahom neskončí. Kde je chyba?

13.10.2018 11:00
žena, smútok, single Foto:
Single obdobie nemusí trvač večne, ale...
debata

Vŕtate sa v minulosti

Bolo to dávno, ale vy ste sa z rozchodu s bývalým stále celkom nespamätali. Svoje sklamanie si však nenechávate pre seba, ale negatívne dojmy z posledného vzťahu okamžite „vybalíte“ na prvom či druhom rande s novým mužom.

Hľadáte dokonalosť

A tá neexistuje! Nikdy nenájdete muža, na ktorom by vám „sedelo“ úplne všetko. A čím viac sa snažíte odhaliť jeho chyby, tým viac ich, prirodzene, odhalíte.

Podceňujete sa

Iste, nemusíte mať sebavedomie hollywoodskej hviezdy, ale presviedčať samú seba, že o vás aj tak ten či onen nebude mať záujem, je omyl, ktorý vás oberá o lásku. Verte si, že ste ženou, ktorú môže niekto milovať.

Túžite všetko riadiť

Život nie je len o vašich predstavách a o napĺňaní vašich túžob. Nemusíte mať všetko a všetkých pod kontrolou, nechajte ľuďom okolo vás priestor. Aj muži ho potrebujú. Snažíte sa každého spútať až tak, až mu nedovolíte dýchať? Kto by sa hrnul do takého vzťahu?

Extrémna snaha sa nevypláca

Ste pripravená urobiť všetko, čo mu na očiach vidíte. On to pritom od vás nežiada a ani nechce. Meníte nielen svoj vzhľad, ale aj zvyky či spávanie tak, aby ste sa mu zapáčili. Za každých okolností, len aby na vás nenašiel nejakú chybičku. Faloš je pritom tou najväčšou chybou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #partner #single život

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...