Muž v znamení váhy: Romantik, ako sa patrí

Toto rozhodne nie je muž, ktorý vymetá večierky a nezáleží mu na tom, s kým skončí v posteli.

04.10.2018 09:00
debata
Muž v znamení váhy. Foto: SHUTTERSTOCK
váhy, znamenie váhy Muž v znamení váhy.

V hlave aj na hlave

Astrológovia upozorňujú na to, že mužovi v znamení váhy nejde o žiadne bokovky ani jednorazovky. Má na viac, viac si aj váži seba a „za to“ mu stojí len žena, ktorá je rovnako naladená ako on, prípadne má rovnaké záujmy a pohľad na život. Mužovi v znamení váh záleží nielen na tom, ako žena vyzerá, ale aj na tom, „čo má v hlave“.

Kultúra, umenie, krása

Podobne, ako žena v znamení váh, aj mužovi sa páči kultúra, umenie a krása. Venuje im viac pozornosti, ako napríklad športu, preto ho okolie vníma ako intelektuála. Ak sa bude rozhodovať pre štúdium na vysokej škole (tento muž sa málokedy uspokojí so strednou školou), bude sa pohybovať práve v týchto oblastiach.

Muž s dobrým vkusom

Keď si predstavíme váhy, na každom tanieri je ženský a mužský princíp a tie sú v tomto znamení vyvážené. Preto pôsobia títo muži trochu zženštele (sú romantici), a ženy práve naopak. Toto je každopádne muž s dobrým vkusom, pekne sa oblieka, záleží mu na tom, aby mal nový parfum, aby išiel s dobou a takisto, možno povedať, že dosť rozumie ženám a vždy sa postaví na ich stranu.

Nestrpí neporiadok

Nádejné nápadníčky tohto muža, pozor! Neznesie ženy, ktoré majú vo svojom živote chaos a nerady upratujú. Krásny totiž musí byť aj jeho byt, a to do najmenších detailov. Čistota súvisí s krásou, takže radšej to bude chcieť asi upratovačku, aby bolo všetko tip-top. V rozhádzanom byte sa tento muž cíti nesvoj. Nestrpí to.

Zmysel pre romantiku

Na čo vás ale určite „dostane“, bude predsa len romantika. Nehrá ju, má pre ňu zmysel a sám si romantické chvíľky užíva. Kúpeľ so šampanským, „len tak“, romantická večera v krásnom podniku, plavba loďkou, kvety, kedy sa mu zachce obdarovať vás. Len tak… Toto je muž, ktorý na výročia nezabúda, naopak, nevie sa dočkať, kedy vám bude môcť spraviť radosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #umenie #romantika #vkus #znamenie Váhy #intelekt

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...