Predohra ešte intímnejšie. Vyskúšajte pár zlepšení

Otázka predohry je vždy aktuálna. Jej čaro tkvie v tom, že nejde o žiadne živočíšne baženie, ale o vyznávanie lásky, nehy, zdieľanie príjemných pocitov a narastajúceho vzrušenia. Ako to však chodí, všetko sa dá vylepšiť a stojí za to občas experimentovať.

29.09.2018 17:00
bozk, láska, milovanie Foto:
Bozkávajte sa krížom krážom po tele a vaša predohra naberie na dynamike.
debata

Nové cesty vzájomných dotykov

Predohra nie je vždy len úvod pred sexom. Nie je intro, nie je predjedlom pred hlavným chodom, nie je niečo, čo sa môže preskočiť. Je to činnosť, ktorú si môžete niekedy vychutnať aj bez milovania a bude vám krásne. No predohra by mala byť aj dynamická a pekná, aby nebola ako obohraná platňa. Preto ak chcete jemnú zmenu, skúste pridať nežnostiam na „volume“.

Bozky, bozky, všade bozky

Bozky sú úžasný vynález. Už len dotyky pier dvoch ľudí sú elektrizujúce a spaľujúce. Bozky sú nenahraditeľná súčasť predohry a viac bozkov znamená vždy prežiť aj viac radosti. Takže sa navzájom neobmedzujte len na oblasť pier, tváre, krku. Čo tak bozky po tele? Vedeli ste, že len mizivé percento párov si ich dopraje a pritom sú prejavom obrovskej náklonnosti a vzájomnej nehy? Skúste si ich porozdávať s partnerom ako sa hovorí krížom krážom a vaša predohra naberie na dynamike.

Predohra s orgazmom

A prečo nie? Jenni Skyler je sexuálny terapeut a pre mnoho žien, ktorým sa nedarí dosiahnuť vyvrcholenie počas sexu odporúča dosahovanie vyvrcholenia už pri predohre. Zo skúsenosti hovorí, že každý ďalší orgazmus žena dosiahne ľahšie, pretože už je dostatočne vzrušená aj stimulovaná. Navyše pri predohre má partner aj viac času aj možností. Skúste niekedy pri stupňujúcom vzrušení nepresedlať na plnohodnotné milovanie, ale sa spolu hrajte až do rajských okamihov. Za skúšku predsa nič nedáte.

Predohra nemusí byť vždy len fyzická

Samotný sex je už rozhodne fyzická záležitosť, ale predohra? Podľa Jenni Skyler to nemusí byť výslovne vždy len o dotyku. Môže to byť o slove, pohľadoch, o pekných slovách, ktoré si adresujete. Tvrdí, že ako je jeden z najhlavnejších sexuálnych orgánov mozog človeka, tak čo sa týka predohry, tu je veľmi silným nástrojom fantázia. Vďaka stimulácii fantázie navzájom je možné prežiť niekedy viac nadšenia z lásky ako samotným dotykom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #dotyky #orgazmus #predohra #bozky #láskanie #nežnosti #vzrušenie

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...