Trik pri prvom rande. Takto to určite klapne!

Vďaka tomuto jednoduchému triku vás bude váš nádejný partner hneď považovať za sympatickú. A je jedno, či pôjde o prvé rande, o stretnutie so svokrou alebo pri pracovnom stretnutí!

02.10.2018 13:00
romantika, rande, láska Foto:
Objednajte si v reštaurácii to isté, ako on.
debata

Poďme na obed

Keď niekoho stretneme prvýkrát, nie vždy vieme, aký s ním budeme mať vzťah. Možno, že sympatie nebudú na oboch stranách, alebo sa vám potenciálny partner nebude páčiť okamžite (alebo vy jemu). Prvý dojem je rozhodujúci, a preto vyskúšajte tento jednoduchý trik na prvom stretnutí. Objednajte si v reštaurácii to isté, ako on (ona).

Automatická dôvera

Takto jednoducho môžete okamžite získať body sympatie, nový objekt v živote, na ktorom vám záleží vám bude automaticky viac dôverovať. Zistili to Kaitlin Woolley a Ayelet Fishbach z univerzity v Chicagu. Vďaka tomuto jednoduchému triku sa rýchlejšie vytvára blízkosť, dôvera a náklonnosť medzi dvoma ľuďmi – a to bez toho, aby sme si to uvedomovali.

Siahli po rovnakých sladkostiach

V rámci tejto vedecke štúdie zozbierali dovtedy neznáme osoby a spárili ich. Pozorovali, či je ich správanie iné, keď siahli po rovnakých sladkostiach. Ukázalo sa, že v priemere bolo emocionálne spojenie o 17 percent vyššie, ako u tých, ktorí si nepochutnali na rovnakých sladkostiach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #rande #emócie #sympatie #prvý dojem #trik

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....