Druhá šanca pre vašu lásku? Tri zlaté pravidlá, ktoré treba dodržať

Nič netreba uponáhľať. A návrat do starého vzťahu už vôbec nie.

01.10.2018 09:00
láska, pár, objatie, rande Foto:
Opäť do rovnakého vzťahu - áno či nie?
debata

1. Obaja ste si uvedomili, ako ste prispeli k rozchodu

A rovnako ste obaja pracovali na tom, aby ste vyliečili samých seba a oslobodili sa od starých chýb. Zbavili ste sa nutkania byť s niekým za každú cenu a sústredili ste sa na seba, na svoj nový život. Rozchod ste spracovali, máte ujasnené myšlienky. Minulosť máte vyriešnú a akceptujete ju so všetkým, čo vám priniesla. Takto vyzbrojení ste schopní obnoviť váš vzťah.

2. Dopriali ste si dostatok času

Prekonať smútok či zlosť z rozchodu sa nedá za týždeň ani mesiac. V tomto období vás to k partnerovi ťahá, ale na taký krok nie ste ešte pripravená, hoci ho chcete urobiť. Chýba vám človek, ktorý bol pri vás dlhý čas a je to celkom prirodzené, nech už boli dôvody vášho rozchodu akékoľvek. Čas ostré rany otupí, emócie nebudú také vypuklé a myšlienky sa budú čoraz lepšie triediť. Čas vám pomôže vyliečiť zlomené sdce a zároveň sa vrátiť do reality. Až potom ste v takom rozpoložení, kedy môžete o obnove ukončeného vzťahu opäť vážne uvažovať.

3. Ste si vedomá toho, že garancie neexistujú

Skončí sa náš vzťah opäť rozchodom? Možno áno. Aj keď si veľmi želáte, aby vám ktosi garantoval, že druhá šanca vyjde, nikto taký neexistuje. Garancie na poli lásky sú nemožné. Ide len o vaše presvedčenie, ktorému veríte. Áno, tento raz sa to podarí – ak tomu neveríte, obnova vzťahu nemá zmysel. Rozchodom ste si však už prešli a tak si jasne uvedomujete, čo vás môže opäť stretnúť. Je na vašej úvahe, akým smerom vykročíte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Dôvera #druhá šanca #čas #porozumenie

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...