Keď partnera netreba. Výhody single života

Ak ste napriek letu ostali bez letnej lásky alebo trvalého vzťahu, nie je vôbec dôvod na smútok. Veď žena nepotrebuje k šťastiu vždy len chlapa. Preto sa neoplatí trápiť, ak sa nenašiel nikto vás hodný a treba si užívať veci, ktoré vo vzťahu až tak dobre nejdú.

26.09.2018 15:00
žena, sebavedomie, krása Foto:
Ak ste single, čas investujte do seba a svojich záľub.
debata

Využite to

Nikde nie je napísané, že lásku nestretnete za týždeň, za dva, možno za rok. Ak ste sama, rozhodne to nie je dôvod vešať hlavu, alebo smútiť. Láska skôr či neskôr dorazí, ale dovtedy je lepšie si užiť veci, ktoré už s partnerom nebudú tak možné. A bola by škoda toto obdobie nevyužiť naplno.

Cestujte

Je možné, že si nájdete absolútne spriaznenú dušu a možno až tak nie, preto je vhodné si svoje cestovateľské sny splniť na vlastnú päsť. Nie je totiž nikde napísané, že aj ten najlepší chlap na svete si bude chcieť zaletieť do miest, kde to ťahá práve vás. No a preto je vhodné absolvovať tie zásadné výlety sama alebo s kamarátmi. A nikdy neviete, či práve tu nebude na vás čakať láska.

Skúšajte

Testujte, spoznávajte, zaujímajte sa o mužov. Pretože čím viac charakterov a mužov spoznáte, tým skôr nájdete toho, kto vám bude vyhovovať. Nemusíte hneď prvému zamilovaniu odpovedať áno. Pretože vždy je lepšie raz spoznať, ako stokrát o chlapoch len počúvať. Ak si totiž raz vyberiete a zaparkujete srdce, bude to omnoho horšie rozchádzať sa a dávať dokopy, ako keď si dáte čas a nebudete sa so súhlasom na vzťah ponáhľať.

Venujte sa svojim záľubám na prvom mieste

Jasné, že partnerský život bude obohatením a tak isto je možné, že sa s partnerom budete venovať záľubám spoločne, ale verte či nie, bude to aj niekto, kto vám ukrojí z času. Aj vy sama budete túžiť tráviť čas s partnerom. Keďže má deň len 24 hodín a nenafúkne ho ani zamilovanie, niekde si budete musieť hodiny na spoločné chvíle uchmatnúť. Preto teraz ten čas investujte do seba. Uvidíte, že v mnohých prípadoch sa môžete výrazne posunúť, splniť si sny a potom sa spokojnejšie zamilovať.

Vytvorte si široký okruh priateľov

Nedarí sa vám nájsť toho pravého? To vôbec nevadí, môžete si nájsť množstvo kamarátok, kamarátov a známych. To nikdy nie je zlá investícia do života a ostanú vám aj vtedy, ak už si nájdete toho, s kým budete tráviť zvyšok života. Mnoho dvojíc totiž po nájdení partnera už tak intenzívne kamarátske vzťahy nevytvára, nakoľko viac času trávia sami. Preto je vhodné mať dostatočnú zásobu k dispozícii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cestovanie #láska #single #zamilovanosť #priateľstvá #záľuby

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...