Váš partner je jedináčik? Pozor, do cudzej postele ho to ťahá o čosi viac

O jedináčikoch sa často hovorí, že sú egoistickí. Na druhej strane sú opisovaní aj ako vzdelaní či priateľskí. Keďže doma nemali žiadneho "parťáka", museli vyvinúť isté úsilie, aby ho získali mimo domu.

21.09.2018 11:00
nevera - neverník - problém Foto:
Vás manžel je jedináčik? Pozor naňho!
debata

Aktuálny britský prieskum, pod ktorý sa podpísala online zoznamka špecializujúca sa na mimomanželské aférky, sa zamerala na jedináčikov. Sú vernejší ako ľudia pochádzajúci z viacpočetných rodín? Alebo je to skôr naopak a ťahá ich do aj do cudzích postelí?

Jedináčik sa návšteve cudzej postele nijako špeciálne nebráni. 34 percent z ľudí využívajúcich stránku, ktorá slúži na vyhľadávanie aférok, uviedlo, že sú jedináčikovia. Okrem toho z analyzovania dotazníkov vyplynulo, že u mužov sa zvyšuje šanca na neveru až o 33 percent, ak sú jedináčikovia.

O neveru majú najmenší záujem prostredné deti. Na zoznamke je razegistrovaných len 15 percent takýchto ľudí, 28 percent zaregistrovaných bolo prvorodených a 23 percent patrilo do skupiny najmladšieho potomka v rodine.

Organizátori prieskumu sa domnievajú, že výsledky hovoria v neprospech jedináčikov preto, lebo svojím spôsobom stále túžia po zvýšenej pozornosti, po takej, akej sa im dostávalo v detstve. Ak majú pocit, že sú doma na vedĺajšej koĺaji, hľadahú si iný priestor, kde by boli obdivovaní či hýčkaní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #partner #aféra #jedináčik

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...