Strelec aj škorpión! Aférka s týmito znameniami je zábavná, ale čo príde potom...

Fázu zamilovanosti niektoré znamenia zbožňujú. Kým im láska dáva krídla a slastné pocity, je všetko v poriadku. Keď sa z aférky stáva čosi viac - zväčša utekajú.

18.09.2018 09:00
láska, rande, leto, zamilovanosť Foto:
Pocit zamilovanosti je skvelý, ale čo príde po ňom?
debata

Blíženci

S nimi je život veselý, ale len dovtedy, kým si zábavu užívajú aj oni. Tu pozvanie na párty, tam na kávičku, na predĺžený víkend… Vytvárať si plány, spoznávať nových ľudí, prijímať nové impulzy. Kým ich srdce bláznivo bije, vo vzťahu sú šťastní. Pozor, ak sa o slovo prihlási každodenné nuda a rutina – prísť o svoju slobodu a nové dobrodružstvá? Nie! Krátky vzťah áno, ale ak sa o slovo hlási niečo vážnejšie so záväzkami – tak to radšej nie!

Strelec

Už len predstava, že by celý život prežil na jednej adrese, je pre strelca desivá. Na nekonečné šťastie po boku jedinej osoby strelec neverí a na takýto život nie je ani predurčený. Akonáhle sa partner túži usadiť, strelec hľadá únikové dvere. Celkom bezproblémový vzťah sa mení na večný boj – kto z koho. Strelec ale bojovať nechce a tak dáva takejto predstave života zbohom.

Baran

Fázu zamilovania baran miluje o čosi viac ako ostatné znamenia. Dokonca neváha kvôli nej skúšať stále nové a nové vzťahy. Čím viac sa vzťahy stávajú vážnymi, tým viac bojuje o svoju nezávislosť a slobodu. Fáza zamilovanosti s baranom je úžasná – venuje vám všetku pozornosť, je očarený, unesený, celkom žije novým vzťahom. To všetko sa však skončí pre barana veľmi rýchlo, najmä pri niekom, kto sa javí ako manipulatívna osobnosť a má tendenciu barana spútať.

Škorpión

Pre škorpióna je láska ako lotéria – všetko alebo nič, teraz alebo nikdy. Ak škorpión stratí záujem, nič ho vo vzťahu neudrží. Bezpečie, zázemie, pokoj? Nič z toho ako argument pre škorpióna neobstojí. Láska musí byť spaľujúca, inak… Áno, inak je preňho nezaujímavá a ide o dom ďalej. Kompromisy tu nemajú miesto, škorpión bude radšej sám, než vo vzťahu bez spaľujúcej vášne.

Vodnár

Je verný aj starostlivý, ale len dovtedy, kým miluje. Vo svojom živote potrebuje slobodu na svojich milión záľub – zväčša kreatívnych. Kým má partnera, ktorý je podobne rozlietaný ako on, vzťah funguje. Vodnár sa nechce držať nohami na zemi, naopak. Kým mu dáva láska krídla, je spokojný. Ak sa jeho láska unaví, túži opäť rozprestrieť krídla a letieť ďalej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vernosť #zodpovednosť #aféra #znamenia

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...