Poloha na psíka: Ako dosiahnuť orgazmus odzadu?

Láska pozná veľa pozícií. Zhora, zdola, odzadu. Poloha na psíka, známa pod anglickým doggy style, priam garantuje orgazmus.

20.09.2018 15:00
Sex odzadu, ako ho správne uchopiť? Foto:
Sex odzadu, ako ho správne uchopiť?
debata (7)

V angličtine to znie sexi, v slovenskom preklade… Čo poviete? Každopádne, so zvieraťom táto poloha niečo predsa len spoločné má, pretože u cicavcov ide o najobľúbenejšiu polohu. Podľa istého prieskumu nemeckého dámskeho časopisu príde až 60 percent žien odzadu k orgazmu. Tým sa táto sexuálna pozícia zaradila v na druhú priečku, čo sa týka obľúbenosti.

Výhody doggy style:

Sex odzadu ponúka z kažého rožku trošku.

Umožňuje hlbokú penetráciu
Ak partner trochu zmení uhol polohy, môže partnerke stimulovať rôzne erotogénne oblasti
Pravdepodobnosť, že sa pri tejto pozícii stimuluje bod G, je ešte vyšší ako pri ostatných sexuálnych pozíciách, pretože penis tlačí smerom k brušnej stene
Muž sa môže hrať s prsiami aj s klitorisom
A predovšetkým, žena určuje rytmus a načasovanie
Vhodná je táto pozícia predovšetkým pre tehotné, pretože nezavadzia brucho
Ráno je sex odzadu perfektnou voľbou – predovšetkým, ak ste si ešte nevyčistili zuby

Ako obmieňať doggy style?

Klasika: Žena je na štyroch, muž do nej vnikne odzadu. Ak pri penetrácii cítite bolesť, jednoducho trochu zatlačte zadok nadol.
Dobrá varianta: Nekľaknite si pred partnerom, ale ľahnite si na posteľ, on si ľahne na vás a vnikne odzadu. Pri tejto polohe síce nevnikne tak hlboko, ako keby ste boli na štyroch, zato je však zaručený intenzívnejší telesný kontakt. Dbajte na to, aby ste po preniknutí dali nohy k sebe, pretože trenie, ktoré vznikne, môže dodatočne stimulovať bod G.
Samozrejme, doggy style si môžete vychutnať aj po stojačky. Oprite sa o stôl alebo o stenu, váš partner do vás vnikne odzadu. Ťažšie je to iba v prípade, že je od vás menší.
Doggy style posediačky. Aj to sa dá. V tomto prípade sedí muž na okraji postele a vy, otočená k nemu chrbtom, mu sedíte v lone. V tejto polohe vám môže partner stimulovať klitoris, nevýhodou však je, že pre stehná to začne byť po nejakom čase namáhavé.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #bolesť #klitoris #orgazmus #bod G #penetrácia #doggy style

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...