V ktorých oblastiach si ženy rozumejú viac s kamarátkou než s partnerom?

Láska je jedna vec, ale priateľstvo, to je ešte o čosi viac. Ak nájdete kamarátku, ktorá vás sprevádza celý život, akoby ste vyhrali v lotérii. Bez ohľadu na to, aký šťastný je váš vzťah s partnerom.

28.08.2018 17:00
kamarátky Foto:
Máte svoju spriaznenú dušu?
debata (2)

Britský prieskum, pod ktorý sa podpísala stránka Champneys.com, priniesla zaujímavé zistenia. Zapojilo sa doň 1 517 žien a odpovedali na rôzne otázky týkajúce sa ich života.

Až 57 percent opýtaných uviedlo, že so svojou najlepšou kamarátkou môžu hovoriť o čomkoľvek a preto sa s ňou rozprávajú úprimnejšie než s partnerom. Pritom nejde len o rozoberanie vzťahových záležitostí – úprimenjšie sú aj rozhovory o politike, stravovaní či kariére.

Ženy majú pocit, že kamarátka ich skutočne počúva, na rozdiel od partnera. 45 percent opýtaných uviedlo, že nadobudli pocit, že kamarátky sa o ich slová zaujímajú aktívnejšie. A napokon, týka sa to aj tém, o ktorých sa môžu ženy medzi sebou rozprávať. Až 44 percent priznalo, že svoje tajomstvá zdieľajú so svojou kamarátkou, nie s partnerom. Cítia, že kamarátke môžu povedať čokoľvek, pri mužoch niečo také neplatí.

Takisto pocit, že žena môže byť sama sebou, sa jej viac spája s najlepšou kamarátkou. 29 percent opýtaných v prieskume pripustilo, že pri kamarátke sa cítia byť viac samými sebou ako pri partnerovi, 28 percent opýtaných uviedlo, že od kamarátky dostanú lepšiu radu v krízových situáciách než od muža.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #partner #kamarátka #sebaistota

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....