Guľatý zadok, zelené oči a husté vlasy! Ak ste ich majiteľkou, u mužov bodujete

Mužov začne dokonalosť po čase nudiť. K akým ženám ich to magicky priťahuje?

28.08.2018 09:00
rande Foto:
Aké ženy to majú u mužov vyhraté?
debata

Malé oblé bruško

Možno sa na svoje brucho nepozeráte práve s radosťou, keď sa vám na ňom objavia tukové vankúšiky. Ale buďte bez obáv. Pokiaľ ide o mužov, tým sa práve oblejšie brušká na ženách páčia. Skôr, než tehličky, uprednostia bruško trošku plnšie.

Pevný guľatý zadok

Väčší zadoček aj širšie boky pre mužov signalizujú plodnosť. A podvedome ich to ťahá práve k takýmto typom žien. Pekne guľatý zadok, ktorý pyšne ukazujete napríklad v bikinách, je skutočným lákadlom.

Medzierka medzi zubami

Medzera medzi zubami dáva ženskému úsmevu niečo jedinečné. Jemná nedokonalosť sa im páči, práve dokonalosť ich začne po čase nudiť. Medzera medzi zubami navyše dodáva ženskej tvári čosi veselé a pre mužov sú príťažlivé práve ženy s veselým výrazom v tvári.

Rozpustené vlasy

Ranný účes považujete za hotovú katastrofu? Práve muži ho však ocenia. Ak máte to šťastie a ste majiteľkou dlhších hustých vlasov, je pre mužov tým pravým lákadlom váš posteľný účes. Takže zabudnite na lak na vlasy či žehličku. Čím bujnejšie vlasy, tým lepšie.

Zelené oči

Podľa prieskumov sú to práve zelené oči, ktoré sa u mužov tešia značnej obľube. Ak k tomu vlastníte aj tmavé vlasy, máte u nich vyhrané na plnej čiare.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #zuby #rande #partnerka #záujem

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...