Štyri dôvody, prečo potrebujeme najlepšiu priateľku

Za každou úspešnou ženou je najlepšia priateľka. Nikto totiž nevie lepšie motivovať, nikto nemá viac pochopenia a nikto nevie lepšie vypočuť ako práve ona. Takéto ženské vzťahy vydržia v priemere sedem rokov. Ako ich vylepšiť?

30.08.2018 13:00
kamarátky, stretnutie, priateľstvo, ženy Foto:
Máte kamarátku, ktorej môžete vždy dôverovať?
debata

Dôvody, prečo potrebujeme naj priateľku:

Rozumie – aj bez slov

Nezáleží na tom, čo sa stalo, ani na tom, ako reagujete – najlepšia priateľka vám nič nevyčíta, naopak, rozumie vám. A častokrát aj bez slov. Ale čo v prípade, ak sa komunikácia preruší – odíde za hranice, vydá sa, porodí alebo zmení prácu? Musíte s ňou stoj čo stoj ostať v kontakte, ak si ju chcete udržať. Dnes máme, našťastie, veľa komunikačných kanálov. Ak totiž dopustíte odmlku, ktorá sa bude časom predlžovať a predlžovať, hrozí, že kontakt sa úplne preruší.

Rameno v každom prípade

Je jedno, či priateľka potrebuje rameno na to, aby sa vyplakala alebo ucho, ktoré bude počúvať o tom, či jej (ne)vyšiel pozitívny tehotenský test. Ona je vždy po ruke. Ako to robí? Najlepšia priateľka má totiž akýsi siedmy zmysel, keď ide „do tuhého“. V prípade potreby by dokonca vypustila nádejné rande a celú noc by nezažmúrila oko.

Nikdy by nezradila

Úprimnosť je alfou a omegou každého medziľudského vzťahu. V kvalitnom pevnom priateľstve o ňom nemusíte vôbec pochybovať. Pretože najlepšia priateľka klame len v prípade, keď sa chce vyhnúť konfliktom.

Jej trpezlivosť je neobmedzená

Jej neprekáža, keď sa sťažujete aj stokrát a hovoríte o tom, aká ste nešťastná, hnevá vás priateľ alebo máte problémy v práci – trpezlivo si vypočuje opakovanie aj x-krát a bude vám vysvetľovať pre a proti rozhodnutí, ktoré vás čakajú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #motivácia #plač #rozhodnutie #výčitky #najlepšia priateľka

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...