Žena v znamení panny: Chladná a neprístupná puntičkárka

Hovorí sa: Neprístupná ako panna. Ale táto žena naozaj pôsobí tak, že k sebe muža len tak ľahko nepustí...

23.08.2018 09:00
panna Foto:
Žena v znamení panny.
debata

Jeden muž stačí

Podobne, ako sa ochladzuje koncom augusta počasie, aj znamenie panny, ktoré prichádza koncom leta „na scénu“, je chladné, ako sme spomenuli v úvode. Titul panna jej neprischol náhodou. Toto nie je dobrodružná žena (strelec, baran), ktoré si môžu zapisovať počet milencov, pretože prsty na oboch rukách im už nestačia. Panny si častokrát vystačia s jedným, jediným mužom. A sú verné.

Radšej sama ako v spoločnosti

Panna tiež nepatrí k spoločenským znameniam, je často sama, hoci nie vždy rada. Túži po väčšej skupine ľudí, rada by v nej zapadla, žiaľ, hviezdy jej v tomto nie sú naklonené. V kolektíve sa cíti neistá, nevie, čo povedať, kedy radšej mlčať, tápe… Radšej sa vytratí. Často si hľadá zamestnanie, v ktorom by bola zodpovedná sama za seba a spolupracovala len s malou skupinkou.

Spoľahlivá matka

Astrológovia sa zhodujú na tom, že panna je spoľahlivá matka, v tejto role sa nájde a bude sa v nej patrične vyžívať. Bábo pre kariéru neodloží, kariéru nikdy pred rodinou neuprednostní. Naopak, viac by jej vyhovovalo byť „žienkou domácou“. Občas to s tou svojou poriadkumilovnosťou preháňa a bude tým cicať krv viacerým rodinným príslušníkom, ale to je ona, iná už nebude.

Uprednostní život v dome

Ešte by sme snáď mohli spomenúť, že sa vyžíva v starostlivosti o kvety či zeleninu, preto prežije rozhodne krajší život v dome ako medzi štyrmi stenami. Keď to však inak nepôjde, musí mať aspoň terasu alebo balkón. Ten bude večne zelený a ona sa z neho bude vytešovať… Medzi zeleňou môže byť sama so sebou a svojim tichom, ktoré (občas) tak veľmi miluje a potrebuje…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kolektív #samota #chlad #znamenie panna #poriadkumilovnosť

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...