Päť vecí, ktoré dobrý chlap svojej láske nikdy neurobí!

Ľúbi vás, alebo neľúbi? Otázka, ktorou sa trápia milióny žien po celom svete. A ak aj ľúbi, tak miluje, alebo jeho láska už upadá?

20.08.2018 07:00
láska, vzťah, harmónia Foto:
Dobrý chlap vás ľúbi ako s dobrými vlastnosťami, tak aj s chybami.
debata (2)

Platí zásada, že skutky vždy hovoria viac ako slová. Reči sa ľahko menia na lži, ale skutky sú dôkazmi. A niektoré veci milujúci chlap žene nikdy nerobí.

Nepodvádza

Nie je to o tom, či sa pozrie, alebo nepozrie po inej žene. Samozrejme, že nebude chodiť s klapkami na očiach po svete. No nikdy vlastnú polovičku nepodvedie, dokonca s inými ženami ani neflirtuje. Nemá totiž dôvod. Vie, že vzťah nie je len o kráse, rozkoši, balení a zmene, ale o láske, porozumení a intimite. Preto nemá toto všetko v úmysle dať do stávky s prchavým poblúznením zmyslov.

Neklame

Nepotrebuje nič tajiť. Nemusí mať zaheslovaný počítať, mobil, nepotrebuje si vymýšľať. Nebude klamať a povie kam ide. Nemá problém priznať, že ide aj na pánsku jazdu, na pivo s kamarátmi, možno ani to, že sa vráti opitý. Pretože vás ľúbi a vie, že aj vy jeho. Ako s dobrými vlastnosťami, tak aj s chybami.

Nehrá sa na lepšieho

Možno poznáte mačov, ktorí sa tvária, že sú múdri ako rádio a majstrami sveta v každom smere. Muž ktorý ľúbi, nemá tendenciu sa pred vami hrať na to, že je lepší ako vy. Nebodaj sa tváriť, že ste to vy, kto si ho musí zaslúžiť a môžete byť rada, že máte tak úžasného chlapa. Láska sa prejavuje tým, že je pri vás taký ako je a pochváli aj vás, nielen neustále seba.

Nezhadzuje vás

Možno pozná vaše chyby, možno aj vie, čo mu lezie na nervy. Pretože, tak to aj v láske chodí, občas zaškrípe niečo aj v dokonalom spolužití. No nebude na verejnosti vyťahovať to, čo má ostať vo vašej kuchyni. Nebude vyťahovať vaše nedostatky pred kamarátmi, ani pred jeho, či vašou rodinou. Nepotrebuje sa totiž na váš úkor prezentovať ako ten, čo má vo vzťahu prevahu.

Neobviňuje

Niektoré veci, aj keď s tými najlepšími úmyslami, jednoducho nevyjdú. Ale to nie je dôvod, aby chlap hneď váľal na niekoho vinu. A ak by ste boli aj práve tou, ktorá stála za galibou, nebude sa na vás vŕšiť a nadávať. Jasné, hnev môže vzplanúť, ale ak vás ľúbi, bude vám skôr oporou v zlej chvíli ako ten, čo vám nepríjemné príkorie dá zjesť aj s omrvinkami.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #nevera #klamstvo #dôverovať si #trvalý vzťah

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....