10 skvelých dôvodov, prečo je také fajn bývať sama

Len si to vychutnajte! Vaše kraľovanie nebude trvať večne. Na čo sa môžete tešiť, ak máte byt sama pre seba?

12.08.2018 14:00
Ako vytapetovať byt Foto:
Byt si zmeníte podľa svojho vkusu, nikoho sa nemusíte pýtať, čo sa mu páči.
debata (12)

Po dlhom dni sa vo svojom byte môžete schovať pred celým svetom. Zavrieť dvere a len tak ležať – neporiadok vás netrápi, nemusíte s nikým prehovoriť jediné slovo…

Upracete až potom, čo na to dostanete náladu. Žiadne nepríjemné pohľady či výčitky. Neporiadok v kuchyni? Neutečie vám…

V kúpeľni môžete byť tak dlho, ako sa vám zachce. Nikto vám nebude netrpezlivo klopať na dvere, ani zavadzať pred zrkadlom, kým si nanášate mejkap.

Ste „vládkyňou“ svojho ovládača, počas víkendu môžete od rána do večera pozerať romantické komédie o svadbách bez toho, aby ste sa museli s niekým hádať.

To, čo máte v chladničke, si sama zjete. Nezmizne vám obľúbený syr ani dezert. Ak v nej nemáte nič, ste s tým zmierená a nikto na vás nebude zazerať, že je prázdna.

Svoje bývanie si môžete celkom spontánne vylepšiť a čo je výborné, úplne podľa svojho vkusu. Orgovánová tapeta? Už aj po ňu bežte do obchodu!

Máte chuť urobiť si žúr s kamarátkami? Môžete ich pozvať kedykoľvek. Môžete piť čokoľvek, váš stav sa týka iba vás. Rovnako ako neporiadok, ktorý po žúre zostane.

Máte zlú náladu? Môžete sa sama na seba mračiť celý večer a nikto z toho nebude nervózny. Ani sa nebude pýtať, čo vám zasa je. Len sa poriadne vyzúrte!

Jej, hrajú vašu pieseň! Rýchlo skočíte k rádiu, poriadne pridáte zvuk a už sa aj zvŕtate pred zrkadlom – tak, ako by ste boli práve niekde na diskotéke. No a čo, že je to smiešne… Veď vás nikto nevidí.

Trocha krkolomné cvičenie jogy? Tanečná choreografia z youtubu? Nemusíte sa pres nikým hanbiť, ak sa rozhodnete čosi taký vyskúšať.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #bývanie #single #samota #zariadenie

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...