Milujete orgován, tulipán či vlčí mak? Obľúbený kvet o vás mnohé vypovedá

Pestrosť kvetov sa dá prirovnať k pestrosti ľudských pováh. Aká vôňa vystihuje tú vašu?

08.08.2018 09:00
jar, máj, kvety, tulipány Foto:
Ktorý kvet je vaším obľúbeným?
debata

Vlčí mak

S vaším zmyslom pre humor, kreativitou a životným elánom dokážete nadchnúť ľudí okolo seba. Vďaka vašej otvorenosti a priateľskej povahe je váš život ako prechádzka rozkvitnutou lúkou.

Klinček

Stojíte nohami pevne na zemi, vo veciach hľadáte jednoduchosť. Svoje emócie a pocity si nechávate radšej pre seba a navonok pôsobíte skôr odmeranejšie.

Orchidea

Oplývate šarmom, ktorý obdivujú mnohí okolo vás. Napriek tomu nevyhľadávate situácie, v ktorých by ste boli stredobodom pozornosti ľudí, skôr sa držíte v úzadí. Máte zmysel pre štýl, čo je viditeľné najmä vo vašom interiéri.

Pivónia

Vaša empatia a optimizmus otvára mnohé srdcia, ak sa zjavíte v miestnosti, zaujmete najmä svojou eleganciou.

Slnečnica

Ak ide o vašich blízkych priateľov či rodinu, ste pripravená pomôcť okamžite a s obrovkým nasadením. Ste spoľahlivá, silná osobnosť a pre ľudí ste často vyhľadávanou oporou.

Tulipán

Svet okolo vás vnímate naplno, nasávate ho ako špongia. Pritom si nechávate dostatok času, aby ste svoje dojmy dokázali spracovať. Ste pripravená prekročiť horizonty svojich možností, s radosťou prijímate od života všetky výzvy.

Orgován

Často podliehate nostalgii, rada sa oddávate spomienkam. Udržiavate rodinné rituály, rutina vás upokojuje a nachádzate v nej bezpečie každodenného prežívania.

Frézia

Máte cit pre detail a ľudia vás označujú za perfekcionistku. Všetky úlohy dotiahnete do konca, nech by sa dialo čokoľvek. Kariéra má vo vašom živote veľmi významné miesto.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #osobnosť #orgován #tulipán #vlastnosti #frézia #kvet

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...