Sex počas leta. Tu ho musíte zažiť!

Skúste experimentovať. Aspoň v čase, keď je popustená uzda fantázie a vnímanie nahoty je o niečo benevolentnejšie. Leto je obdobím, ktoré nás vyháňa do prírody a prečo sa v nej neoddať aj prirodzenosti?

04.08.2018 16:00
Milovanie pod holým nebom môže byť príjemným... Foto:
Milovanie pod holým nebom môže byť príjemným zážitkom.
debata (2)

Všetko je teplejšie

Počas horúcich dní je teplejšia aj kuchynská linka, podlaha v predsieni, v obývačke, alebo práčka v kúpeľni. To všetko sú miesta, kde by vás počas iných ročných období mohlo oziabať, ale počas leta na nich zažijete horúci sex a príjemné chladenie. Milovanie tak bude dokonca lepšie, ako sa potiť v perinách.

V dovolenkovej izbe

Je jedno, akú krajinu si zvolíte, sex na novom mieste bude vždy novým dobrodružstvom. Milovanie v hotelovej izbe, kúpeľni, sprche, na sedačke, alebo v kaštieli vdýchne vášmu vzťahu hneď nový impulz do života. Zrazu zistíte, že je to zaujímavé prijímať zmeny aj v oblasti sexu. Navyše môžete využívať veci, ktoré možno doma nemáte, ako napríklad veľké zrkadlá, alebo priestranné sprchy. Užite si ich naplno. Rozhodne sa počas letnej dovolenky neoplatí len slniť a poznávať krajinu, ale sa aj s poznaním milovať.

Na záhrade

Prípadne na terase a balkóne. Zaujímavé je experimentovať nielen vo dne, ale aj v noci. Keď už sídlisko spí, dá sa oddať milovaniu aj vo vašom meste. Ak sa vyhnete svieteniu a hlasným prejavom milostnej aktivity, zažijete pekné chvíle počas vlahého večera. Určite sa to oplatí. V prípade záhrady sa môžete slasti oddávať kedykoľvek a určite zistíte, že milovanie v tieni stromu je príjemnejšie ako v spálni.

Na výlete

Možno idete na piknik alebo len za pamiatkami, či krásami slovenskej prírody. Našťastie stačí spraviť pár krokov od preplnených turistických chodníčkov a s partnerom si dopriať potešenie z milostného objatia. Veď prečo si nespraviť výlet ešte príjemnejší?

Milovanie vo vode

Vo vode je milovanie úplne iné ako na súši. Je to tak trochu ako sa láskať v beztiažovom stave. Nie je to ľahké, nečakajte veľa polôh a často ani orgazmus. Ale čo môže byť krajšie, ako precítiť vo vode milostný dotyk a intímne spojenie s milovaným človekom? Navyše kúpanie v nahote je oslobodzujúce. Nuda leto nemusí byť nudné, ale plné rozkoší.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #intimity #milovanie #netradičné miesta #prirodzenosť

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...