Chcem slobodu! Znamenia zverokruhu, ktoré sa pre dlhotrvajúci vzťah nehodia

Ľudia narodení v znamení Býka či Váh sú opisovaní ako verní, cítia sa dobre vo zväzkoch, ktoré trvajú dlhé roky.

01.08.2018 16:00
rozchod, láska, vzťah, problém Foto:
Jeden chce viac slobody, druhý pevnejší vzťah.
debata (3)

Stereotyp im nevadí, túžia po bezpečí trvalého vzťahu. Naopak, sú znamenia, pre ktoré je sloboda veľkým lákadlom a zo vzťahov kvôli nej odídu. Nejde pritom vždy o nutkanie utiecť do nového náručia. Ktoré znamenia sú predurčené pre krátke vzťahy a minujú svoju slobodu?

Baran

Obdobie najväčšej zamilovanosti si barani užívajú najviac. Ešte majú istú dávku nezávislosti, na druhej strane si užívajú pocit, že sú niekým zbožňovaní. A potom príde realita každodenného života. Kým pociťuje baran istú voľnosť, je pripravený na kompromisy. Ak však žije po boku veľmi dominantnej osoby, ktorá mu z jeho slobody odkrajuje, spozornie. Čím menší priestor má baran sám pre seba, tým viac túži po slobode. A zo vzťahu odchádza.

Blíženci

Život s blížencom je zábavný – má rád ľudí okolo seba, rád sa rozpráva, objavuje nové veci… Čím viac impulzov vo vzťahu dostáva, tým lepšie. Ak sa však vzťah „utrasie“ a objavovania je čoraz menej, začne sa nudiť. Hľadá možnosti úniku, pri ktorých by sa zabavil. Po svojom boku potrebuje spontánneho partnera, ktorý je pripravený na neočakávané kroky.

Vodnár

Kto sa zamiluje do vodnára, má v pocite nezávislosti silného súpera. Ide o inšpiratívne vzdušné znamenie, ktoré túži po slobode. Vodnár je tvorivý a potrebuje čas na svoje záľuby. Nejde mu o neveru, ale o čas pre seba. Ak mu neustále ktosi „stojí za chrbtom“ a vytvára plány, zbalí si svoje veci a ide ďalej.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #Sloboda #znamenia

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...