Užite si leto plné lásky. Skúste pár vylepšení

Leto je krásnym obdobím, keď šaty nahrádzame plavkami a niekedy aj len nahými telami. Bol by v tom čert, aby v takomto prostredí nevykvitla láska a vášeň.

21.07.2018 16:00
láska, láskanie, sprcha Foto:
Spoločné sprchy vás nielen osviežia na tele, ale aj na sexuálnom živote.
debata

Buďte viac spolu

Odložte prácu aj záväzky. Dovolenka nemusí znamenať iba to, že na týždeň prežijete nové medové týždne. Veď to môže byť aj niekoľkotýždňový maratón príjemných drobností ako sú večery na terase, západy slnka nad mestom, prechádzky podvečer, keď sa kumuluje romantika. V lete je ten správny čas utlmiť vír života a naladiť sa na spoločnú frekvenciu. Možno sa povenovať tomu, na čo počas roka nemáte čas. Potom bude leto skutočne zmysluplné pre váš vzťah.

Hladkajte sa

Nosíme krátke rukávy aj nohavice. Nahej pokožky je viac a to nielen doma, ale aj na ulici. Skúste sa viac držať za ruky, pohladiť sa po lakti, po dlani, po ramene. Prejsť po stehne, priateľsky sa pritúliť, precítiť viac telesného kontaktu. V lete je to ľahšie ako počas zimy a niektorým párom to stačí, aby prehĺbili vzájomnú radosť, že sú svoji. Dotyk v nás totiž vyvoláva príjemné pocity a nemusí to byť niečo, čo si spájame hneď s milovaním. Leto je príležitosť, ako sa dotýkať viac, častejšie a tým implementovať viac potešenia do každodenného života.

Dajte si spoločné sprchy

V lete je potreba sprchy často intenzívnejšia ako v zimných mesiacoch. Po návrate domov sa opláchneme chladnejšou vodou aj viac ráz do dňa. Iba tak bez mydla, na ovlaženie. A prečo to robiť samostatne? Spoločné sprchy vás nielen osviežia na tele, ale aj na sexuálnom živote. A nie každá takáto zábavka musí skončiť milovaním, ale aj príjemné láskanie poteší, alebo nie?

Vyrazte do prírody

Skúste milovanie v prírode. Že s ním nemáte skúsenosť? No tak na jeseň, alebo zimu si toto dobrodružstvo určite neodkladajte. Nie je lepšie obdobie, ako sa oddať vášni pod šírim nebom, keď môžete svoje roztúžené telá položiť na vyhriatu zem.

Zmažte staré krivdy

Leto môže znamenať razantnú zmenu vo vašom živote. Leto je totiž obdobím letných lások, ale neplatí to len o nových vzťahoch. Práve naopak. Je to možnosť, ako na seba môžete hľadieť opäť o niečo milšie. Slnko stimuluje endorfíny, libido aj vitamín D. Všetko dobré ingrediencie k tomu, aby ste sa na seba s partnerom začali pozerať opäť raz trošku cez krásu ružových okuliarov. Každému vzťahu to prospeje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #intimity #sprcha #vášeň #dotyky #romantika #milovanie v prírode #telesný kontakt

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...