Muži, ktorí vám zaručene pokazia rande

Môžu vyzerať sexi, byť príťažliví a opantávať vás svojou charizmou. No len čo privolíte na rande, stanú sa z nich neznesiteľní spoločníci. Dokonale vedia pokaziť očakávanú chvíľu, na ktorú ste sa tešili, pripravovali, fintili...

22.07.2018 16:00
rande, večer Foto:
Prečo sa trápiť doma, keď si môžete vyraziť?
debata

Zberateľ flirtov

Muži celkovo radi niečo zbierajú. Ak ide o flirt, tak na rande to s ním bude na nevydržanie. Bude na vás nonstop vyžarovať svoju mužskú energiu. Doslova vás opantávať a vy veľmi rýchlo pochopíte, že tu nie ste kvôli láske, ale kvôli jeho zberateľskej vášni.

Bojko

Mohol to byť celkom dobrý chlap, keby sa nesprával ako vystrašené mača. To znamená, že sa bojí na vás aj pozrieť, veci z neho súkate ako z chlpatej deky a nie, nebudete sa cítiť ako domina. Budete mať len pocit, že ste s niekým, kto sa bojí aj vlastného tieňa. Celý čas budete vnímať, že nemá ani štipku mužnosti. Nieto aby išlo o chlapa, v ktorého náručí sa budete cítiť bezpečne.

Superhrdina

Je to občas lákavé byť na rande s pánom dokonalým. Lenže môžete to vyústiť do nie celkom príjemného konca. Teda ak vás nebude baviť počúvať neustále super plány, skvelé nápady, čistý entuziazmus a nadšenie pre všetko. Čoskoro môže takýto muž vzbudzovať v náprotivku pocit, že má tretinu životnej energie takéhoto jedinca a to sa len veľmi ťažko dobieha. Radne sa obvykle stane miestom, kde nebudete stíhať jeho gestám, myšlienkam ani slovosledu.

Narcis

Čo viac dodať? Ak chcete pozerať na niekoho, kto si leští ego, môžete si zapnúť v televízii nejakú reality šou a nemusíte s takým človek zoči – voči tráviť svoj drahocenný čas. Narcis sa prejaví často okamžite. Už len tým, aké super miesto vybral, ako vás on potešil, ako vám on dáva možnosť vyniknúť. Len on nie je nikdy dobrá partia na rande, z ktorého by mohlo byť niečo viac.

Ženatý

Alebo zadaný. Netreba si nahovárať, že sa to nedeje. Ale rande s ním bude peklo. Teda ak nebudete práve niekde v tmavej pivnici stovky kilometrov od možnosti, že ho uvidí nejaký známy, či nebodaj partnerka. Môžete riskovať nie celkom pekný výstup, alebo jeho neustále sa ošívanie, obzeranie, striehnutie. A nakoniec z takého rande sa obvykle aj tak nevykľuje nič viac ako románik. Načo teda s takým vôbec randiť? Aj to nepríjemne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #flirt #zberateľ #Narcis #Hrdina #záletník #strenutie

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...