Milujete bozkávanie? Takto si ho užijete ešte lepšie

Bozky v istej fáze života patria k tomu najintímnejšiemu kontaktu s vašim frajerom. S nábehom sexuálneho života sa však dostávajú do úzadia.

15.07.2018 16:00
láska, vzťah, bozk Foto:
Vychutnajte si bozkávanie kedykoľvek.
debata

Je to škoda. Sú krásne stále a preto je úžasné si ich mágiu, moc a krásu pripomenúť a bozky aj v dlhodobom partnerstve vylepšiť.

Tu a teraz

Možno ste už počuli, že najkrajší život je vtedy, ak sa prežíva tu a teraz s čarom prítomného okamihu. A platí to aj o bozkoch. Prestaňte ich vnímať ako nástroj predohry. Ako úvod k milovaniu, ako niečo prechodné. Spravte z nich dokonalú chvíľu, užívajte si kontakt pier naplno. Nemyslite na nič, iba prežívajte bozky. Budú chutiť oveľa sladšie.

Použite oči

Nie je to len o ústach, ale aj o očiach. Pozrite sa na tvár milenca, zatvorte oči. Striedavo ich môžete otvárať, zatvárať, privierať. Vďaka tomuto zmyslu precítite celé bozkávanie intenzívnejšie. Nehovoriac o tom, že pri zatvorených očiach sa zosilní vaša vnímavosť hmatu a preto aj dotyky pier budú iné.

Doprajte si čas

Ak prestanete vnímať bozk ako most medzi pohladením a milovaním, tak si doprajete aj viac času na to, aby ste ho prežívali intenzívnejšie. Neponáhľajte sa, nepreskakujte bozky, neskracujte ich len preto, že vzrušenie už narastá. Vychutnávajte si bozky plnohodnotne. Vtedy ani pôžitok z nich nebude chudobnejší.

Jazyk s mierou

Jeho používanie je normálne a prirodzené. Každá dvojica si vie vychutnať jeho plné nasadenie, ale rozhodne nevnímajte bozkávanie ako prácu jazykom. Pery sú v tomto omnoho citlivejšie. Zamerajte pozornosť na ne a jazyk nech je len doplnkom. Nejde o čistenie partnerovej ústnej dutiny, ale o nehu.

Buďte spontánna

Intenzita aj hĺbka bozku, jeho rytmus, ale napríklad aj fakt, či budete bozkávať len pery, alebo aj krk, líca, tvár. Je to len na vás. Čím spontánnejšia budete o to viac sa vám bozkávanie bude páčiť. Len si spomeňte, ako ste boli s partnerom tvoriví, keď ste sa ešte „len“ bozkávali. Vráťte trochu tej tvorivosti aj do intímneho života.

Striedajte si vedenie

Bozky sú ako tanec. Najkrajšie, ak raz vedie jeden, raz druhý. Mimochodom zosúladenie sa v bozkávaní, plynulé prechody, dokonalá symbióza a zladenie veľa naznačí aj o tom, či si budete rozumieť aj v ďalšom pokračovaní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bozk #intimity #dlhoročné partnerstvo #bozkávanie

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...