Vedecky overené miesta zlepšujúce sexuálny život

Nevyberajte si miesto na milovanie náhodne. Použite poznatky, štúdie a vedecky overené fakty, ktoré tvrdia, že v záujme sexuálneho šťastia budete musieť opustiť priestory spálne.

14.07.2018 16:20
sex, milovanie Foto:
Posun smerom k lepšiemu sexu zaisťuje aj taká drobnosť, ako ísť do obývačky.
debata

Tisíc párov sa nemôže mýliť

Mnoho párov má totožné starosti, problémy, ale aj radosti. Preto sa spoločnosť House Method rozhodla na rovnej tisícke párov zistiť, ako vplýva výber miesta na milovanie a na ich sexuálny život. Už prvotné čísla ukázali, že spálňa, ako najčastejšie miesto milostných radovánok, sa v indexe sexuálneho šťastia príliš vysoko neumiestnila.

Utekajte zo spálne

Dvetisíc tvrdení už má nejakú hodnotu a 1000 párov má výpovednú hodnotu. A z nej vyplýva, že páry, ktoré sa milovali často mimo spálne, mali o 10,5% lepšiu spokojnosť s vlastným vzťahom a o 33% sú spokojnejší so sexuálnym životom. V porovnaní s pármi, pre ktoré sex znamená zatvoriť dvere spálne.

Choďte aspoň do obývačky

Nemusíte hneď premýšľať nad milovaním na pláži, alebo kdesi v prírode. Stačí sa osmeľovať postupne. Prieskum uviedol, že posun smerom k šťastiu už zaisťuje aj taká drobnosť, ako ísť do obývačky. To bola miestnosť číslo jedna, ktorú páry uvádzali ako alternatívu k posteli. Na treťom mieste sa usalašila kúpeľňa.

Viac sexu

Nielenže sa vďaka milovaniu mimo spálne zlepšuje vzťah, sex, ale ešte je aj častejší. Páry, ktoré mali sex aj mimo spálne dosiahli intenzitu sexu na úrovni 10,9 krát za mesiac, pričom ortodoxní priaznivci spálne dosahovali frekvenciu milovania na priemere 5,9 krát za mesiac. Z časti je za tým fakt, že páry, ktoré sa milujú mimo spálne, vedia lepšie využiť príležitosť na sex ako tie, ktoré čakajú, že na milovanie musia byť pripravení, posteľ ustlaná, žalúzie zatiahnuté a okolie dokonale upravené.

Ide o otvorenosť

Expertka na vzťahy Emily Morse však tvrdí, že za lepšími výsledkami v sexuálnej oblasti aj v partnerskom živote nemusí byť len výmena obývačky a kúpeľne za spálňu. Takíto ľudia sú totiž aj často otvorenejší a liberálnejší nielen vo vzťahu k miestu, ale aj sexu. A to ich zároveň robí šťastnejších, spontánnejších aj sexuálne aktívnejších.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #kúpeľna #sexuálny život #spálňa #obývačka

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...