Žena v znamení leva chce mať posledné slovo

Vstúpi do miestnosti sebavedomá, výrazná a dominantná žena a všetky oči sa uprú na ňu? Bude to asi levica!

23.07.2018 09:30
debata
Márnivá, hrdá a dominantná. Taká je žena v... Foto: SHUTTERSTOCK
Márnivá, hrdá a dominantná. Taká je žena v znamení leva Márnivá, hrdá a dominantná. Taká je žena v znamení leva.

Ona je tá, kto si vyberá

Cíti sa ako ryba vo vode, ak je stredobodom pozornosti. Tak to má rada. Tiež rada strhne davy, je na čele (neznesie pozíciu podriadenej). Ak odchádza z práce, veľkolepo dáva výpoveď, pretože sa o ňu trhajú ďalšie firmy. Ona je tá, kto si vyberá, nie tá, ktorá sa podriaďuje alebo volí z toho, čo ostalo. A preto čo? Muži sa jej boja…

Odloží materstvo pre kariéru

Ak táto žena ostáva dlho single, nedá na sebe pozorovať, žeby jej to prekážalo. Netrpí. Naopak, vyhovuje jej tento stav, zotrváva v ňom najdlhšie, ako to len ide… Ak niekto odkladá materstvo pre kariéru, najskôr to bude ona, žena v znamení leva. Pretože niečo dokázať, mať za sebou, niečím vytvoreným sa pýšiť, niečo dosiahnuť, to je pre levicu najdôležitejšie.

Muž, ktorý sa jej rád podriadi

Potrebuje partnera, ktorý ju bude nielen chápať a slepo obdivovať, ale ju aj trochu „poslúchať“, rád sa jej podriadi. Vie sa do krvi hádať aj pre maličkosti – rada volí tiež destináciu dovolenky, skrátka je rada, ak sú naplnené jej túžby. Všetci ostatní sú druhoradí. Táto žena má sklony k narcizmu, rada sa luxusne oblieka a vzbudzuje pozornosť.

Sranda končí, keď…

Ale rada sa tiež zabáva, je dobrou kamarátkou, v prípade, že sa v jej skupinke nenájde žena, s ktorou by bojovala o spoločnosť muža (ak sa to oplatí). Vtedy „končí sranda“, premení sa na skutočnú levicu, ktorá sa pobije, aby všetkým ukázala, kde je ich miesto a kde je jej. Inak sa mení na výbornú kamarátku, ktorá je vždy tu, keď ju potrebujete.

Talentovaná dáma

Pozor, nie sú to nudné ženy, tieto ohnivé dámy sú veľmi talentované a tvorivé. To, že majú rady rozhodujúce slovo (resp. vo vzťahu to posledné), neznamená, že nie sú zraniteľné a nepotrebujú prehovárať aj prostredníctvom umenia. Je pravda, že levica sa rada realizuje, takže aj keď sa z nej stane obchodníčka, svojich tvorivých koníčkov sa nikdy nevzdá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oheň #luxus #znamenie lev #kreativita #dominancia #narcizmus

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...