Vaša jednorazovka sa domáha ďalšieho stretnutia? Ako sa zachovať?

Strávili ste úžasnú noc vo dvojici, mali ste pocit, že dotyčný sa vám už nikdy neozve (tak to býva). No on má znova záujem?

18.07.2018 15:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Ak to myslíte vážnejšie, nebol by najlepší nápad, ak by ste z jednorazovky spravili ďalšiu "jednorazovku".
debata (8)

Ku mne či k tebe?

Divoké párty sa konajú po celý rok. No v teplých letných mesiacoch visí vo vzduchu niečo zaujímavejšie. A je tiež akosi viac príležitostí. Máme na sebe menej šiat, tie sú väčšinou krátke, odhaľujú sexi nohy. Ak to skombinujete nejakým chladným alkoholovým drinkom, muži budú okolo vás bzučať ako neodbytné muchy. „Ku mne, či k tebe?“ Ak to má ideálny priebeh, ostanete do rána a užijete si ešte sprchu a spoločné raňajky. Za nimi dáte obaja bodku. Takto nejako prebiehajú „jednorazovky“. Možno, že ste krátko po rozchode a na nový vzťah nemáte ani pomyslenia, alebo ste „na odchode“ do zahraničia, črtá sa pred vami nová etapa života, alebo ste len jednoducho mali chuť na sex! Občas sa však na povrch dostanú myšlienky typu: Aké by to bolo, keby sme sa stretli znova? Užili si aj niečo iné ako sex? Napríklad kino, výlet, drink či bicyklovanie? V prípade, že ste si vymenili telefónne čísla, môže sa to skutočne stať.

Uvedomte si, čo chcete

Ak píše, neunáhlite sa a dajte mobil na chvíľu bokom. Dobre si rozmyslite, čo odpooviete. Ak máte muža z predchádzajúcej noci stále v hlave a strávili ste s ním v posteli naozaj príjemný čas, potom by ste mali skutočne odpovedať inak, ako po klasickej jednorazovke. Často inklinujeme k odpovediam, ktoré si vôbec nepremyslíme, napíšeme niečo „len tak“. Vlastne je dobré, keď sa necháte viesť jeho intuíciou. Taký chat sa vedie rýchlejšie, ako si myslíme. Preto je naozaj vhodné, ak si premyslíte, čo vlastne chcete, musíte v tom mať jasno. Ak ho chcete znova vidieť, napíšte mu to tak, aby vyčítal medzi riadkami tento signál. Vzťah alebo len „posteľová story“?

Čo ďalej?

Najlepšie je vyzistiť, o aké stretnutie mu ide. Chce sa znova stretnúť a pátra po „vhodnom mieste“, alebo vás volá tentokrát na drink, hrádzu, fitka či do kina? Všetci vieme, že ide o dve úplne odlišné stretnutia. Ak sa s ním chcete vidieť, dobre si premyslite, aký o aký „druh vzťahu“ máte záujem, čo chcete budovať a potom sa rozhodnite, ktoré rande by bolo pre vás to najlepšie. Ak to myslíte vážne, nebol by najlepší nápad, ak by ste z jednorazovky spravili ďalšiu „jednorazovku“. Pri takýchto sexuálnych vzťahoch je totiž od určitého bodu ťažké dožadovať sa „normálneho“ rande.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #rande #raňajky #drink #jednorázovka

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...