Bytové doplnky, ktoré vám obohatia sexuálny život

Všade sa skloňujú veci, ktoré do spálne nepatria, no len málo sa hovorí o tom, čo by v spálni chýbať nemalo.

08.07.2018 16:00
sex - milovanie - nočné milovanie Foto:
Aromalampa môže byť súčasťou romantického osvetlenia.
debata

Posteľ sama o sebe nezaručí, že váš intímny život bude dlhé roky svieži a aktívny. Pár drobností tomu však môže napomôcť.

Zrkadlo

Podľa feng šuej do spálne nepatrí. Podľa milencov, ktorí nechodia do spálne iba spávať, je dokonalým afrodiziakom, ale aj motorom sexuality. Je len na vás a vašej otvorenosti, kde zrkadlo umiestnite. Niekto ho má na stene, na boku, na skrini, iný na strope. Dôležité je, aby ste sa dokázali počas milovania nastaviť tak, aby ste sa aj videli. Mnoho párov vzrušuje pohľad na ich milovanie. Veď prečo nie? Je to erotický film, v ktorom ste sami dvaja hlavnými hrdinami.

Aromalampa

Nenápadný doplnok s veľkými možnosťami. Po prvé môže byť súčasť romantického osvetlenia. Podľa toho aké tienidlo zvolíte, je možné sa správne naladiť na mihotavé svetlo sviečok. Druhou dobrou vlastnosťou je, že stačí pár kvapiek a miestnosťou sa rozplynie číre afrodiziakum. Pačuli, ylang –ylang, pomarančový kvet. Ale aj mnoho ďalších silíc navodí erotickú atmosféru. Tak prečo si nespraviť aj vzruch krajším?

Erotické umenie

Samotný segment erotického umenia je dosť intímny a preto sa hodí na miesta, kde bežne nechodia návštevy. Spálňa je preto ideálna skrýša na intímne záľuby v umení. Môžu to byť akty, prípadne vaše osobné zbierky, maľované umenie, pekné sú aj sošky. Plejáda umeleckých a zároveň šteklivých artefaktov je široká. Stačí si vybrať ten, ktorý sa vám páči a na oboch pôsobí aj eroticky a inšpiratívne. Veď práve to je do istej miery aj jeho poslanie.

Dostatočné závesy

Možno sa vám to bude zdať smiešne, ale mnoho ľudí sa počas sexu dostatočne neuvoľní, ak nemá istotu, že ich nikto nevidí. Preto ak sa chcete milovať pri svetle, alebo si užívať pohľad jeden na druhého, myslíte na dobré závesy a rolety. Zabezpečíte tak, že aj trochu hanblivejší partner sa dokonale uvoľní.

Erotické hračky

Môžete im nájsť miesto v nočnom stolíku, alebo v komode. Kde inde by mali mať svoje miesto, ak nie v spálni? Pretože aj dospelí sa radi zahrajú. Už len pohľad na erotické hračky môže rozbúchať srdce a vzbudiť túžbu. Preto je vhodné ich mať niekde, kde ich uvidíte pred tým, ako si ľahnete do postele. Váš intímny život to razantne vylepší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #túžba #erotika #bytové doplnky #zrkadlo #erotické hračky #aromalampa #erotické umenie #závesy

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...