Keď ide o jeho auto, žarty aj nemiestne otázky bokom!

Muž a jeho auto... Spojenie, ktoré treba brať také, aké je - priam posvätné.

29.06.2018 17:00
auto, šofér, jazda, ojazdené auto, stav tachometra Foto:
Váš drahý má nové auto?
debata (1)

Akú si si vybral farbu?

Možno pre mnohé z nás je farba auta dôležitá, dokonca veľmi. Obmedziť sa v otázke o jeho novej pýche výlučne na to, akú farbu si vybral, nie je šťastné. Zamerajte sa aspoň na značku auta, prípadne na motor, alebo sa opýtajte na špeciálne vychytávky jeho tátoša.

Budeš s tým vedieť zaparkovať?

Nové auto sa vám zdá byť prehnane veľké. Namiesto nadšednia vás tak premôžu obavy, ako s takouto obludou budete parkovať kdesi v meste či na vašom miniatúrnom parkovacom mieste pri dome. A svoje obavy okamžite prenesiete na vášho drahého – nielenže auto neoceníte, ale navyše ako bonus spochybníte partnerove vodičské schopnosti.

To čo je za farba?

Ani modrá, ani červená, ani čierna či šedá! Auto vášho drahého má zvláštnu, ťažko identifikovateľnú farbu – podľa jeho slov horúci trend. V poriadku… Pomenovať ju je naozaj ťažké, ale radšej sa pre nejaký odtieň rozhodnite skôr, než začnete polemizovať, čo to vlastne je. Váš drahý vie celkom presne, o aký odtieň ide, veď si zaň poriadne priplatil.

Nevyzerá ako umyté…

Váš drahý sa práve vrátil z umyvárky, kde auto nielen umyl, ale navyše sa dôkladne zameral aj na interiér auta. Vášmu dôslednému oku však špina na ťažko dostupných miestach neunikla a tak vám otázka, ako to auto preboha vyčistil, okamžite príde na jazyk.

Trocha malý kufor, nie?

Nie! Nové auto nemá chyby. Je skvelé, rýchle, bezpečné, priestranné… Skutočnosť, že napratať do kufra detský kočík aj veľký nákup vám zaberie asi tak pol dňa, niekoľko prvých dní nechajte radšej bez povšimnutia. Veď on na to príde po pár výjazdoch aj sám…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #muž #auto

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...