Dobrá kamarátka? Pri týchto jej zaváhaniach to prehodnoťte

Už pár razy ste sa pri nej popálili, ale dali ste jej novú a novú šancu. Zaslúži si vaše priateľstvo?

24.06.2018 11:00
dve ženy, kamarátky, trápenie Foto:
Máte z kamarátky zlý pocit?
debata (1)

Nie je diskrétna

Iste, medzi kamarátkami sa klebetí a naozaj často. Ale… Ak ide o dobrú kamarátku, od nej vyžadujete disktétnosť. A preto vás naozaj zaskočí, ak o vašich intímnych záležitostiach zrazu vedia všetci okolo vás. Pritom ste jej zdôrazňovali, aby si informácie nechala pre seba.

Nemá záujem vás vypočuť

Ide o psychohygienu a pozná to každá z nás. Ak na nás doľahne nejaké trápenie, voláme práve našej dobrej kamarátke, aby sme sa jej posťažovali. To isté predsa vy robíte pre ňu. Aké nemilé prekvapenie vám spôsobí, ak vám odpovie, že na posedenie s vami nemá čas – dnes ani zajtra.

Neviete sa na ňu spoľahnúť

Dohodnete sa, že spolu strávite dovolenku. Vy ju plánujete, vyberáte, objednávate. Z ničoho-nič vám oznámi, že zmenila plány. Bez varovania, aj bez odpravedlnenia. Vy zostávate na dovolenku sama a ona si svoje plány nikým ohroziť nenechá. Je jedno, v akej oblasti vás sklame – ak v nej menáte dôveru, o skutočnom priateľstve sa hovoriť nedá.

Nepodporí vás

Iste, jej názor si vždy rada vypočujete. Ale čokoľvek túžite skúsiť, od všetkého vás odhovorí. Ona na zmeny odvahu nemá a presne v tomto štýle pristupuje aj k vám. „To nedokážeš, Na to nemáš“, To je pre teba nedosiahnuteľné"… Priateľstvo vás má aj inšpiriovať a nie ťahať neustále k zemi.

Ona a len ona

Vás v práci povýšili, ale ona má aj tak lepší flek… Vy máte nového chlapa, ale aj tak počúvate o tom jej… A tak je to vo všetkom. Chcete sa s ňou tešiť, pretože máte radosť a niečo sa vám podarilo. Ale všetko vo vašom kamarátskom vzťahu sa „točí“ okolo nej – hoci by sa vám podarilo obletieť planétu, jej sa vždy zadarí čosi úžasnejšie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #závisť #kamarátka

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...