Je fajn, ale taký hanblivý! No a čo? Doprajte mu čas

Zaľúbene sa na vás pozerá, ale dostať z neho vetu je naozaj náročné. Ak cítite, že vás má rád, tak naňho netlačte. Hanblivý muž potrebuje čas, aby sa prejavil.

21.06.2018 15:00
rande, zvádzanie, túžba, radosť Foto:
Je skvelý, len tak veľmi hanblivý?
debata

S niektorými mužmi je to ťažké – na slová sú totiž skúpi. Navyše, ak sa im páčite, zväzovať jazyk im môže aj hanblivosť.

Bojí sa síce ozvať, ale očný kontakt s vami vyhľadáva pomerne často. To je skvelé znamenie, že má záujem – jeho oči dokážu prezradiť, že sa mu naozaj páčite – stačí sa do nich zapozerať.

Vymieňate si zatiaľ len zopár viet, ale svoje oči z vás nespustí. Ak aj áno, okamžite vás zasa rýchlo vyhľadá. Práve očami sa k vám prihovára jasnejšie než slovami.

Hoci je hanblivý, odpovedanie na smsk-ky mu ide. Ak má záujem, neotáľa a píše. Aj počas pracovného dňa si nájde čas, aby napísal. Výhovorky nehľadá.

Hanblivý muž to na vás asi „nevybalí“ okamžite, ale ak sa ho priamo opýtate, ako to medzi vami je, odpovie celkom jasne – keď sa mu páčite, tak to povie.

Medzi vašimi kamarátkami sa asi necíti celkom vo svojej koži. Ale spraví to pre vás. V každom prípade mu doprajte viac času, než ho vezmete medzi svojich kamarátov. Najprv mu nechajte priestor, aby vás spoznal, potom ho predstavte ostatným z vášho okolia.

Ak je hanblivý, netlačte naňho. Len ťažko od neho môžete spočiatku očakávať veľavravné gestá či vyjadrenia lásky. On si ich schováva vo svojom vnútri, ale nemajte strach, časom sa odhodlá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #hanblivosť

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...