Žena v znamení raka: Netúži po kariére, chce veľkú rodinu!

Sú ženy, ktoré si vedia predstaviť život bez detí, majú veľa záujmov, sú pohltené cestovaním, alebo im "stačí" život vo dvojici. Žena-račica však nie.

22.06.2018 14:30
debata
Žena v znamení raka. Foto: SHUTTERSTOCK
Žena v znamení raka a muž lev: Spojí ich cestovanie Žena v znamení raka.

Túži už od detstva

Už v škôlke sa bude najradšej hrávať s bábikami. Bábätká nebude len kŕmiť a kočíkovať – chce mať pri nich aj otecka a najlepšie, ak by mali aj súrodencov. Túži po veľkej rodine. Kariéra je pre ňu až na druhom mieste, sú dokonca račice, ktoré nemajú žiadne pracovné ambície a najlepšie by strávili svoj život v pozícii „domáca“.

Milovaná matka

V domácnosti im to ide na jednotku, bývajú dôležitými osobami a milovanými matkami. Ich domov je vždy vyšperkovaný, útulný, izby upratané (hoci nie sú chorobne čistotné). Deti sa na ne zvyknú až nezdravo pútať a ostávajú v „mama hoteli“ niekedy až do veku, kedy je to už smiešne. Mnohé deti maminy račice sa ani nevydajú, neoženia, ostanú „na ocot“. A doma pri maminej sukni.

Partner v pozícii dieťaťa

Astrológovia popisujú ženy, narodené v druhej polovici júna, resp. v prvej polovici júla, ako náladové, až hysterické. Údajne sú silné a matriarchálne založené. Tieto ženy majú taký silný materinský pud, že občas to môžu prehnať a začať vnímať ako svoje dieťa aj svojho partnera (manžela). Samozrejme, ak zvládnu to, ak to obrátia na humor.

Doma – medzi svojimi

Ak sa táto žena predsa len rozhodne pracovať (najradšej by robila čokoľvek, ale z domu – zo svojho útulného domova), najlepšie sa uplatní v umení. Je totiž talentovaná, má „oko“ na fotografovanie, krásne kreslí, maľuje, spieva. Bude šťastná, ak sa nájde a bude jej to umožnené – to je svet, v ktorom sa cíti najviac doma – a medzi svojimi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #domov #matka #umenie #znamenie rak #hystéria

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....