Ženy s dobrým čuchom častejšie dosiahnu orgazmus

Poriadne si vyčistite nos: Dobrý čuch môže byť pri sexe výhodou. Aktuálne to potvrdila štúdia Technickej univerzity v Drážďanoch.

06.06.2018 14:30
sex, orgazmus, intimity Foto:
Odborníci odporúčajú vyčistiť si pred sexom nos.
debata (1)

Šesť zo siedmych žien

Ženy, ktoré majú dobrý čuch, častejšie majú pri sexe orgazmus. K tomuto výsledku prišla štúdia Technickej univerzity v nemeckých Drážďanoch. Jej autori sa pýtali 70 žien, tie hodnotili svoj sexuálny život, ako aj svoj čuch. Výsledok? Šesť zo siedmych žien s dobrým čuchom mali pravidelne orgazmus, pričom tie so zlým čuchom v priemere jeden orgazmus na sedem pohlavných stykov.

Najprv sa vysmrkajte!

Znie to ako vtip, ale odborníci skutočne odporúčajú vyčistiť si pred sexom nos. Psychoterapeut Phillip Hodson v rozhovore pre britský Sun povedal: „Výsledky naznačujú, že prechladnutie alebo upchatý nos môžu blokovať vzrušenie. Vysmrkať sa môže byť užitočnou stratégiou.“ Dodal, že z vlastnej sexuálnej terapie vie, že sexuálne reakcie zdravých žien a mužov možno vylepšiť tým, keď budú cítiť vôňu svojich partnerov.

Vreckovka pri posteli

Samozrejme, táto formulácia nie je úplne nová. Už dlho sa totiž vie, že pri sexe môže byť výhodou, lepšie vnímať telesné pachy. Preto majte vždy vreckovku pri posteli, aby bola vždy poruke.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #čuch #vôňa #nádcha #orgazmus #vzrušenie #vreckovka

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...