Túžite po horúcejšom milovaní? TOTO musíte skúsiť

Možno by ste aj chceli dodať vašim posteľným príbehom viac šťavy, ale neviete ako. Chýba chuť, nadšenie a tým pádom aj vášeň. Vyskúšajte drobnosti, ktoré môžu mať v prípade chladnúceho záujmu o sex veľmi zaujímavé pozitívne účinky.

26.05.2018 15:00
cvičiť, činky, fitnescentrum Foto:
Vziať činky do ruky môže byť lepšie afrodiziakum ako sexi bielizeň.
debata

Zacvičte si

Rozprúdenie krvi v posilňovni pomôže rozprúdiť aj váš intímny život. Doktor William Kolbe má jednoznačne kladné stanovisko k športu. Ide totiž o hormóny. Tie, ktoré telo vyplaví pri športe potrebuje na to, aby bolo vzrušené, sexuchtivé a dosahovalo kvalitný orgazmus. Pravidelné cvičenie zvyšuje produkciu testosterónu u mužov a žien a tak sa stávame sexuálne chtivejšími. Vziať činky do ruky môže byť lepšie afrodiziakum ako sexi bielizeň.

Ľahšie jedlo

Ťažké a nezdravé jedlo plné tukov a cukrov sa prejavuje doslova stratou energie. Možno to poznáte, naplniť žalúdok do prasknutia znamená absolútnu únavu. Naopak, ľahké zdravé jedlo dodáva energiu. Ak budete ťažké jedlá konzumovať dlhodobo, tak ste na najlepšej ceste zruinovať váš sexuálny život. S energiou vám klesne aj libido. Ľahšia strava a viac zeleniny a ovocia naopak dokáže divy. Nemusíte mať žiadne pokrmy, ktoré pôsobia ako afrodiziakum. Stačí odľahčiť tráveniu a uvidíte, ako parádne vzrastie chuť na sex.

Viac vody

Ak nebudete mať dostatok vody, tak vás postihne tá známa bolesť hlavy, ktorá v tomto prípade nebude výhovorkou. Dbajte na správnu hydratáciu počas dňa a sex vám na večer bude chutiť lepšie. Skvelé je aj priamo pred milovaním dať si dva deci vody. Osvieži vás to a navyše zabezpečí, že sa po milovaní budete môcť aj hneď vymočiť. To zníži pravdepodobnosť, že dostanete zápal močového mechúra, ktorý sa často spája práve so sexuálnou aktivitou. Zabijete tak dve muchy jednou ranou.

Zaujímajte sa o sex

Hovoriť o sexe, plánovať ho, pripravovať sa naň je nudné, strojené a viac vám to chuti vezme ako pridá. Ale ak spolu s partnerom budete hovoriť o rôznych sexuálnych praktikách, novinkách, erotických hračkách a túžbach, navnadíte sa. Ak si pozriete inšpiratívny film, uvidíte, že to vaše libido aj túžbu posilní. Naladiť sa na sexuálnu frekvenciu znamená čoskoro prejsť od myšlienok k činom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #intimity #libido #milovanie #vášeň #hormóny #afrodiziakum

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....