Muž v znamení blížencov: V jednej ruke mobil, v druhej kamera

Muža v znamení ryby ľahko nepochopíme. Ak si myslíme, že sa tak stalo, vyšmykne sa nám z rúk, spod kontroly... Inak na tom nie je ani vzdušný muž v znamení blížencov, teda, aspoň podľa astrológov.

01.06.2018 15:00
blíženci Foto:
Muž v znamení blížencov.
debata

Inteligencia, rozhovory…

Podľa nich sú totiž vzdušné znamenia neuchopiteľné, podobne, ako samotný vzduch. Čo majú vzdušné znamenia spoločné? Je to intelekt, záľuba v rozhovoroch, cez inteligenciu vnímajú všetko, stavajú na nej, záleží im na nej. Muž v znamení blížencov nikdy nebude loviť vo vodách, kde sú „jednoduché ženy“, ktoré sa uspokoja s málom a málo vedia.

Peniaze? Netreba!

Na rozdiel od zemských znamení, vzdušné nepotrebujú vlastniť, nie sú majetnícke, nepotrebujú dom (prežijú v podnájmoch). Nepotrebujú istoty (dnes sú tu, zajtra zas inde). Nepatria ani ku kariéristom, ktorí sa týmto spôsobom dopracujú k stále väčšiemu obnosu peňazí. Peniaze u nich nehrajú ústrednú rolu, zaobídu sa aj bez nich!

Neustále v pohybe

Keď vzduch, tak vzduch. A tento muž je v neustálom pohybe, už odmalička. Vyzerá to tak, že ho nič nezastaví. V prvom rade, podobne ako adrenalínový baran, aj on chce vyskúšať všetko. Nemá to však bolieť, ani vyvolávať vzrušenie, jednoducho si zakladá na „zbierke“ toho, čo všetko už má za sebou. Všade bol a všetko videl? Tak to je určite muž v znamení blížencov!

Komunikuje rád

Komunikácia je preňho všetkým, ako sme už spomenuli. Toto je muž, ktorý má prvý smartfón a chce mať najlepší, ktorý je na trhu. Okrem toho je stále online, rád je v kontakte s inými, píše, volá, rád si tiež hľadá partnerky prostredníctvom vymoženosti zvanej internet. Rád komunikuje aj prostredníctvom fotografií, takže používa všetko, čo má výpovednú hodnotu. Toto je blíženec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #internet #rozhovor #komunikácia #intelekt #znamenie blíženci

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...