Žena v znamení blížencov: Potrebuje voľnosť, pochopenie a podporu

Patrí do skupinky vzdušných znamení, spolu s vodnárom a pannou, ktorá je charakteristická intelektom. Vzdelávanie, podnetné rozhovory, nekonečné úvahy... To je tejto žene určite blízke.

21.05.2018 12:00
debata
Žena v znamení blížencov. Foto: SHUTTERSTOCK
blíženci Žena v znamení blížencov.

Nemlčí, rozpráva

Žiadne povrchné debaty alebo nedajbože ticho. Silnou zbraňou žien, ktoré sa narodili v druhej polovici mája, resp. v prvej polovici júna, je intelektuálny rozhovor. Je doma takmer v každej téme a do každej sa vie rovnako „zažrať“ do hĺbky, akoby ju roky študovala. Nie všetkým mužom to imponuje, avšak o tých ona predsa nemá záujem.

Odísť, kedy sa jej zažiada

Niečo má spoločné so ženou v znamení strelca, hoci ide o ohnivé znamenie, a síce: Ani ženy v znamení blížencov neznášajú zviazané ruky, nemajú rady záväzky, ostávajú čo najdlhšie slobodné. Slobodu milujú v každom ohľade, a preto uprednostňujú aj bývanie v podnájme pred niekoľkoročnými hypotékami za cenu krásnych domovov. Chcú slobodu: Odísť, kedy sa im zažiada.

Na vlastnej koži

Žena v znamení blížencov sa nerada nudí, chýba jej však pevná vôľa, výdrž, schopnosť dotiahnuť veci do konca. Možno sa zdá, že sa dlho hľadá, ona však túži vyskúšať úplne všetko na vlastnej koži. Ak ju jedna záľuba omrzí, presedlá na ďalšiu. A takto postupuje aj v pracovnom, dokonca aj v partnerskom živote. A áno, je prelietavá.

Pred neslobodou uteká

Získa si ju taký muž, ktorý jej dá voľnosť, rýchlo ju pochopí a bude ju podporovať. Táto žena musí okrem slobody dostať podporu robiť všetko, čo ju zaujíma a takisto nedostať pocit, že keď zavesila nejaký koníček na klinec, zlyhala. Kto sa rozhodne držať ju doma na reťazi, ten pohorí, lebo z takéhoto zväzku ona zvyčajne uteká.

Iná nebude

Nie jedna žena, narodená v znamení blížencov má dve zamestnania, niekoľko koníčkov, dokonca trvalé a prechodné bydlisko, medzi ktorými pendluje a pritom pocit, že stále má na výber a nič nie je definitívne. Pre niektorých mužov to môže znamenať veľký stres, pretože tým pádom nevedia, na čom u tejto ženy sú. Ona však iná nebude…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #vzduch #intelekt #znamenie blíženci #nesloboda

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...