Myslí to s vami vážne, alebo ide len o flirt?

Leto je obdobím na letné lásky, flirtovanie, časom, keď do ulíc vtrhnú plážoví inžinieri v plnej sile. No je aj obdobím zamilovanosti a hľadania pravej lásky. Ako teda oddeliť zrno od pliev a skutočný záujem od ľahkovážnej hry?

13.05.2018 16:00
láska, vzťah, zamilovanosť Foto:
Muži, ktorí to s vami myslia vážne, nemajú pocit, že vás musia ohurovať darmi.
debata

Nejde o nohavičky

Počas vysokých teplôt máme na sebe príliš málo šiat. A to v mnohých mužoch vyvoláva lovecké inštinkty. Muži, ktorí vás však nechcú spoznávať inak ako telesne, majú krátku životnosť. Už v prvý večer zoznámenia by chceli vaše nohavičky ako skalp. Ak odoláte, zrazu akoby záujem opadol. Je to jasné. Ide o letného milovníka. Naopak, ak sa muž skutočne zamiloval, nie je to najdôležitejšie okamžite vás zložiť na chrbát. To veľa napovie. A nielen v lete.

Nechce sa len zabávať

Partner, ktorý sa pozerá na horizont dlhší ako pár týždňov má už jasno v tom, že život nie je len o zábave. Chce svoju partnerku skúmať nielen pri drinku a vo víre tanca, ale napríklad aj na výlete, na večeri, v kine, na prechádzke, na loďke, na ležadle, pri čítaní knihy. Čím pestrejšiu plejádu aktivít chce s vami partner absolvovať, tým je vyššia je pravdepodobnosť, že sa s vami iba nezabáva a nezahráva.

Vzťah nie je zamilovanosť

Expertka na vzťahy Kailen Rosenberg hovorí, že vzťah nie je zamilovanosť ani láska. Sú to rozdielne veci. Pretože vzťah sa buduje. Pomaly po tehličke a zamilovanosť je úvod do vzťahu, pričom láska je jeho miazgou. Preto ak cítite, že ste zamilovaní, ale zároveň je to viac ako len poblúznenie a partner už stavia akési základy budúcnosti, máte omnoho vyššiu pravdepodobnosť nájsť lásku ako v prípade, že je do vás „po uši“ a neustále vám to iba prízvukuje.

Nebojí sa všednosti

Muž, ktorý neustále ohuruje, chce si vás kúpiť, doslova rozhadzuje, akoby sedel na vrte s ropu dobre vie, že to je na krátko. Muži, ktorí to s vami myslia vážne, nemajú pocit, že vás musia ohurovať darmi, výletmi, luxusom. Naopak, chcú aby ste sa s nimi cítili príjemne aj na obyčajnej prechádzke. Pri všedných životných udalostiach. Vtedy je to viac o tom, kým je ako o tom, čo vám kúpi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #flirt #zamilovanosť #záujem

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...