Polohy, ktoré zvýšia pocit rozkoše z milovania

Ak máte problém s dosahovaním orgazmu, tak je potrebné vedieť dve veci. Po prvé, každá žena je fyzicky uspôsobená dosiahnuť vyvrcholenie a po druhé, je to obvykle vecou techniky a nie vybavenia. Preto zmena polohy môže pomôcť omnoho viac ako výmena partnera.

12.05.2018 16:00
sex, vzťah, intimity, milovanie Foto:
Stačí malá zmena polohy na dosahovanie orgazmu.
debata

Objímte ho

Nebude reč o rukách, ale o nohách. Najrozšírenejšia misionárska pozícia je skvelá, nežná, vášnivá, ale nie každej žene vyhovuje na to, aby boli počas nej stimulované tie najvyššie centrá slasti. To sa však zmení, ak dáte nohy hore a objímete nimi partnera okolo pása. Čo sa vtedy stane? Vaša panva zmení uhol a tým sa aj vagína zúži a skráti. Okamžite budete pociťovať, že sa niečo zmenilo. K lepšiemu. Mnohým ženám len takáto maličkosť pomohla premeniť bežné milovanie na orgazmické.

Výmena úloh

Pri misionárskej polohe ešte ostaneme, aj keď teraz bude trochu iná. Partner bude ležať na chrbte a vy na ňom. Nie však s nohami naširoko, ale práve naopak. Partner nimi vytvorí véčko a vy máte stehná pri sebe. Po tom ako splyniete, budete všetko cítiť intenzívnejšie. Každý pocit bude iný a sama zistíte, že možno toto je pozícia, ktorá sa vám najviac páči.

Vylepšená klasika hore

O pozícii na koníka by sme sa možno ani nemuseli zmieňovať. Pretože mnoho žien práve túto pozíciu považuje za svoju top, ak majú chuť prežiť silný orgazmus. Ak sa vám napriek tomu v tejto polohe nie celkom darí, skúste ju obohatiť o malý predklon. Odľahčíte tým nohy, takže sa nebudete cítiť ako v posilňovni a zároveň dostanete možnosť sa pohybom dotýkať bradavkami partnerovej hrude. To je pre množstvo žien krásne stimulačný moment, ktorá prehĺbi ich pocity slasti.

Skríženie

V tejto polohe máte jednu nohu klasicky na posteli, ale druhú zdvihnete tak, že je vo výške bedier partnera. Vďaka tomu sa do vás dostáva pod iným uhlom ako obvykle a dokonca ho nohou viete aj mierne regulovať a naznačiť mu správny smer. Je to pozícia vhodná pre páry, kde veľkosť partnerovho prirodzenia nie je nejako oslnivá. Vďaka tejto polohe využijete maximálne prvú tretinu vagíny, ktorá je najcitlivejšia a tým pádom má aj najväčší vplyv na vaše vyvrcholenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #orgazmus #rozkoš #vyvrcholenie #sexuálne techniky

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...